fredag den 9. december 2011

Julestue…

med hjemmelavede æbleskiver, gløgg, småkager og chokolade hos Tante Rita og Onkel Johnnye…Det er Jimmis familie og det er en traditation at vi i december mødes hos dem  og hygger et par timer…Vi har været på mange hyggelige ture sammen, bl.a i Givskud Zoo, Knuthenborg Dyrepark, og adskillige gange på Det Blå Marked i Haslev. Desværre orker de ikke så meget som før, så nu er det ikke så tit vi ser dem.  Rita pynter altid op til jul med mindst en million nisser og de står altid på det samme sted hvert år…Ufatteligt at hun kan huske hvor hver enkelt står…
julestue

15 kommentarer:

 1. Det fatter jeg heller ikke. Jeg kan sjældent huske hvad jeg gjorde sidste år ;0)
  Men det er en hyggelig tradition som den med tante og onkel :0)

  SvarSlet
 2. Hyggeligt :-)
  Men kan hun nu huske, hvor hver enkelt nisse stod sidste år? Jeg mener, hvem ville kunne se, hvis der var byttet om på et par stykker ;-)
  Sad forresten lige og tænkte på flyvende juletræer - står de fine træer ved din arbejdsindgang stadig pænt på deres plads??

  SvarSlet
 3. Fruen: jeg tror ikke der var nogen der ville opdage hvis de stod anderledes, men de har vist stået på samme måde i sådan ca hundrede år..og jo træerne står der endnu, får se når jeg skal hjem om de er blæst væk..;D

  SvarSlet
 4. Julepynt skal der til - det ser nu hyggeligt ud. Jeg har ikke så meget julepynt men det jeg har er da rigtig hyggeligt :-)

  SvarSlet
 5. Anette: lidt skal der til selvom jeg ikke rigtigt har pyntet op i år...Til næste år når Naja er større så skal der selvfølgelig pyntes...;D

  SvarSlet
 6. Det lyder rigtig hyggeligt og dejligt med juletraditioner :-) Klem og god fredag aften!

  SvarSlet
 7. Madame: ja det er hyggeligt..Klem og i lige måde..;D

  SvarSlet
 8. Hold da helt julestue, hvor der er mange nisser. Det er sådanne arrangementer, der kan få lyset til at skinne i øjnene på de små børn.

  SvarSlet
 9. Mit julepynt har også fast plads :-) men jeg har slet ikke de samme mængder. Når jeg prøver at stille det andre steder så virker det forkert :-)
  Der ser rigtigt hyggeligt ud der i julestuen med nisser og hjemmebag :-)

  SvarSlet
 10. Susanne: der er mange, og jeg tror også at børn ville være i nisseland hos Rita...;D

  Pia: Det kender jeg godt, alting har sin faste plads...;D

  SvarSlet
 11. Det var skikkelig julete hos de:) Trivelig med tradisjoner.....håper dere får til en light utgave på samvær, som passer dere alle.
  Klem til deg:)

  SvarSlet
 12. Guri: ja det passer fint med et par timer, også når vi har været på arbejde så er man lidt træt...;D Klem til dig..

  SvarSlet
 13. Holddaop.. hvor er det rigtig meget julepyntet.. Det slår julemarkedet i Berlin.. ;-)

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...