søndag den 4. december 2011

Julehuset med sit lys…

Sorry, nu får I lige lidt mere jul herfra, det var ellers ikke meningen, men vi kørte forbi det her julelyspyntede hus i går aftes ved Herfølge og så måtte jeg lige ud og snuppe et billede..Desværre er kvaliteten ikke så god, men forhåbentlig kan I se det for jer når jeg fortæller at haven var lige så pyntet med lys,  men der turde jeg altså ikke gå ind og jeg kunne desværre ikke hoppe så højt at jeg kunne få et billede af haven, der var en hæk i vejen.SAM_1877

20 kommentarer:

 1. Så er det jeg står af!
  Jeg syntes det er sjovt, at nogen gøre det, men det er altså GRIMT :0)

  SvarSlet
 2. Et lille træ, en enkelt kæde eller lignende er flot, men dette er altså for voldsomt og amerikansk til min smag :-)

  SvarSlet
 3. Hej! Ha en fin Advent !

  SvarSlet
 4. Hold da helt op for en løbsk elmåler ;o) om det et kønt, skal jeg ikke udtale mig om, men det er godt blikfang.

  SvarSlet
 5. Jeg er imponeret over at folk gider have det på deres huse og i haverne. Lidt nord for Skive er der en gård, der også er fuldstændig pakket ind i lys - nærmest et tilløbsstykke.

  Rigtig god søndag

  SvarSlet
 6. Kvaliteten er al rigeligt ;-)
  Jeg er imponeret over den gejst en del lægger for dagen, men det er nok ikke alle steder lige sjovt at være nabo/genbo til disse juleshows i en måned eller mere!

  SvarSlet
 7. Smiler - næste gang du er på de kanter i dec så prøv at indstille gpsen på solsortevej i køge.

  Jeg bliver altid en lille smule bekymret for at piloterne der skal til kastrup farer vild og tror de kan lande :-)

  SvarSlet
 8. Ja, det bidrager da heldigvis til statens udgifter - og så er der jo mindre for os andre at betale. Imponerende er det dog at se på, og heldigvis er ingen af naboerne på den vogn :)

  SvarSlet
 9. Wauw, hvor er det imponerende, men jeg glæder mig nu over, at det ikke er hjemme hos mig ;-)
  Klem og god søndag aften til dig!

  SvarSlet
 10. Hej alle sammen, tak for kommentarer, og ja det er vel smag og behag om man kan lide det eller ej...Jeg synes at det er imponerende at man lægger så meget energi i at lyspynte sit hus, men personligt er jeg nu selv til det mere enkle...En god aften til jer alle...;D

  SvarSlet
 11. Ja det er smag og behag. Er nu bare glad for at jeg ikke skal betale elregningen. Jeg kan bedre lide det med kun enkelte lyskæder. det andet bliver alt for voldsomt. God aften til dig.

  SvarSlet
 12. Hold da op! der er da nogen der er glade for lyskæder;-) meget sjovt men ALT for meget for min smag:-)Ha en dejlig aften:-)

  SvarSlet
 13. Hahahaa.. Vi havde i mange år fars fede juleferie hus her i Roskilde.. Folk valfartede til det i hele december, jeg har det som dig, jeg bliver imponeret over at nogen gør det så gennemført.. :-) mens jeg glæder mig over en lyskæde på terrassen. Knus og god aften til dig.

  SvarSlet
 14. det kunne ellers være en sjov ide hvis vi alle fotograferede de oplyste julepyntede huse vi kom forbi og lavede en collage med dem ;)

  SvarSlet
 15. Ohhh - jeg elsker at hade den slags totalt overdreven udsmykning - har ladet mig fortælle, at december-elregningen er større end de andre 11 måneders forbrug tilsammen hos nogle af de værste lysfrådsere.
  Men dem om det. Er dog, som andre er inde på, glad for, at det ikke er min nabo :-)

  SvarSlet
 16. Amerikansk jul, sikken elregning de får...:-)
  men sjovt at se på.
  Min ældste datter pynter også hus med rensdyr på taget og kæder.
  Her står den på lys på et træ og et par lygter udenfor.
  Det er såmen kun os og posten der ser det her ude på landet..:-)

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 17. Hej alle I andre: tak for kommentarer, igen en fælles tilbage fra mig, og jeg tror de fleste af os synes det er lige lovlig meget med alt det farvestrålende lys, de fleste foretrækker vist et par enkle lyskæder...EN god mandag til jer alle..;D

  SvarSlet
 18. Fantastisk billede. Men tro mig, jeg har set det, der er bedre/værre her i byen. Folk valfarter dertil, og naboerne er ved at få spjæt. Jeg ved endnu ikke, om det er kommet op i år, men det plejer at være gigantisk/fantastisk/hæsligt. Og jeg tror, at det sender EnergiMidt i knæ, når de tænder for stadsen. Ikke noget med at spare på energien på det sted.

  SvarSlet
 19. Frue: Jeg tror dig, jeg har set billeder i fjernsynet, noget af det er helt grotesk..;D

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...