søndag den 11. december 2011

Jul i Lyngby Storcenter

Jeg var en tur i Lyngby Storcenter i går, jeg havde lige et par gaver der skulle købes, og der var som sædvanlig juleudstilling på Store Torv…Der er fint pyntet op med lys og træer i hele centret, men jeg fik kun lige et par billeder af udstillingen, der var svært at komme til der var mange børn og voksne der stod og beundrede de mange nisser og fine søde detajler..Glæder mig til at tage Naja med og kigge på jul når hun bliver stor nok…jul i lyngbyjul i lyngby1jul i lyngby2jul i lyngby3

10 kommentarer:

 1. Det er bare hyggeligt med juleudstillingerne. Selvom mine døtre er store, skal de stadig lige en tur rundt om. Det er ikke så magisk længere, men alligevel..
  Herligt skypebillede af pillenissen :)

  SvarSlet
 2. Fin juleudstilling.Du har også noget meget særligt at glæde dig til, under emnet: jul/mormor. Mine er 5&8år nu og det er forbundet med stor juleglæde! Dejlig advents-søndag herfra. Knus.

  SvarSlet
 3. Sikke en skøn julestue du har fanget i linsen. Det bringer minder frem om Dalls varehus ;-) En dejlig julesøndag til jer *KNUS*
  Ps. Jeg sender dig lige en mail ;-D

  SvarSlet
 4. Jeg er en barnlig sjæl, så juleudstillinger er bar' dæjli' :-D

  SvarSlet
 5. Det kalder jeg en juleudstilling :-)

  SvarSlet
 6. Fin juleudstilling de har i Lyngby Storcenter, det bliver dejligt når Naja rigtig kan følge med. Nu vil vi køre ud og hente juletræ :o)
  KH Anette

  SvarSlet
 7. Mette: Det er da hyggeligt, men mest når man er sammen med nogen..;D

  Perler: Du kan også tro at jeg glæder mig..GOd søndag til dig også..;D

  Gitte: ja det minder lidt, og tak for mail..Knus..

  Anjoe: godt at være barnlig, bare lidt..;D

  Bo: Nemlig..;D

  Anette: God juletræsjagt..Knus..

  SvarSlet
 8. Flot udstilling må jeg sige, ja der bliver noget at kigge på for lille Naja når hun bliver lidt ældre:-)ha en dejlig søndag.

  SvarSlet
 9. Jeg elsker juleudstillinger! Kan godt forstå du glæder dig til at få Naja med til det ;-) Måske næste år? God søndag.

  SvarSlet
 10. Prikker: Ja der bliver en masse at opdage sammen med Naja..;D

  Anette: Måske næste år...God søndag..;D

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...