torsdag den 15. december 2011

Frk. Skoldkop

Den lille sveske har det slet ikke godt, og den eneste der dur er MOR…Hverken Far eller Mormor kan bruges til at trøste, så det var lidt svært at hjælpe med Svesken,  men så har jeg da været lidt praktisk i stedet for…Og jeg er vældig god til at duppe skoldkopper med liniment,  den lille frøken syntes det var dejligt at få noget kølende på alle de dummer kopper, der bare PLING PLING dukkede op…For hvert bleskift dukkede der nye op og det kan stå på i mange dage…Mine stakkels piger, det er slet ikke sjovt når man heller ikke kan fortælle hvor det gør ondt og hvor det klør, men bare kan græde og være ked af det….

IMG_1543I mors favn….IMG_1559Et dejligt bad, ikke for varmt, hjælper også lidt, især når man i forvejen elsker at bade…IMG_1569En tur i håndvasken for at blive tørret er også sjovt…IMG_1577IMG_1579En, to, tre , mange skoldkopper, især i hovedbunden dukkede der mange op…Håber ikke det varer længe før det er overstået…

17 kommentarer:

 1. Åhh det lille pus, det er så synd når de ikke er raske. Men hub har da lige et smil til mormor. Jeg er sikker på Josefine nyder du er der og hjælper. Knus og god dag :-)

  SvarSlet
 2. Inge: Jo hun kunne sagtens smile bare mor var indenfor rækkevidde...;-) Knus og en god dag til dig også...

  SvarSlet
 3. God bedring med det lille pus!
  Der er stor forskel på angrebene. Mine drenge havde mange mend til at overskue. Frøkenen havde mange gange mange og de fleste i bleområdet ("dejligt" varmt og fugtigt) og ved øjnene og munden. Her ser Neje ud til at slippe. Så er det bare at vente til sårskorperne er væk, så er hun klar til dagpleje igen :0)

  SvarSlet
 4. Sikke nogen fine tænder, der griner der i undermunden. Mon ikke snart det letter....
  Det er dejligt, at du er tæt på.
  Knus og god dag til dig.

  SvarSlet
 5. Kari: ja der er forskel, men de var begyndt at poppe op i bleområdet og ved ørene og hagen, så jeg tror ikke hun slipper så let...:(

  Susanne: ja er de ikke fine, hele fire af dem..Håber det snart letter..Knus

  SvarSlet
 6. Nååh den lille stakkel:-( det er rigig synd for hende men godt det er nu og ikke lige til jul...Skøn ser hun dog ud,skoldkopper eller ej:-)

  SvarSlet
 7. Åh den lille stakkel, det første billede er da ikke til at stå for med Naja krumemt helt sammen hos mor. Og sikke et dejligt smil, hun alligevle kan sende. God bedring til begge, og en god dag til dig :-)

  SvarSlet
 8. Sikke nogle dejlige billeder - men øv, hvor er det synd for dine piger, og jeg ønsker dem rigtig god bedring. Klem

  SvarSlet
 9. Prikker: Ja godt det er nu når det nu skal være..;D ja hun er sgi dejlig..

  Lene: nemlig lille stakkel..Jo hun kan smile bare Mor er i nærheden, og tak i lige måde..;D

  Madame: Det er synd for dem, alle de børnesygdomme og virusser der ligger og venter..æv..;D Klem

  SvarSlet
 10. Det er noget værre noget med svesken, for tiden nu skulle jo bruges til dagplejetræning, så at hun problemfrit kan passes efter nytår. Moar får vist sit hyr først i det nye år, øv :(

  SvarSlet
 11. Jeg overraskes hver gang over hvor stor hun bliver. Men dejlig ser hun ud, trods skoldkopperne.
  Godt de har hjælp, og hjælp til det praktiske er mindst lige så godt. Kan godt huske hvor dejligt det var, når min mor kom og ordnede noget af alt det, der hobede sig op når jeg var syg.
  KH Anette

  SvarSlet
 12. Anjoe: ja det er noget møg med dagplejen, håber da hun kan nå et par inden jul og nytår..:(

  Anette: ja hun bliver stor, og det går stærkt..Ville bare ønske at jeg boede lidt tættere så jeg kunne være til mere hjælp..:(

  SvarSlet
 13. Stakkars både liten og stor.
  Så når hun blir rask, blir det nok glede.
  Ha en fin dag <.-<9

  SvarSlet
 14. Mormor: ja stakkels begge piger...Vi glæder os til hun er rask igen..En fin dag til dig også...;D

  SvarSlet
 15. Årrrv lille pusling. Det gør så ondt. Og ja der er kun mor som duer der.. GOD bedring med hende

  SvarSlet
 16. Stine: Ja det gør ondt, og de bliver med at poppe op..Og hendes mor er godt træt nu...:(

  SvarSlet
 17. Dejlige billeder af Naja på trods af skoldkopperne. Det lyder ikke rart! Godt du kunne aflaste din datter lidt med andre ting. God bedring med hende.

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...