tirsdag den 4. oktober 2011

Store Heddinge…

byder på mange hyggelige steder, her en lille park med et tårn man kan gå igennem..Om man kunne komme op i tårnet og hvorfor det står der kunne vi ikke lige finde ud af..
IMG_2546IMG_2549
En mindebrønd…
IMG_2554IMG_2555
IMG_2567Kirken i Store Heddinge…IMG_2597
IMG_2560IMG_2563
Og der er masser af kastanietræer så der samles ind til pynt…
IMG_2604Og så kan Svigersønnen også blive skrevet op til en ældrebolig…IMG_2620Og masser af bænke i området så man kan indtage frokosten i skyggen…

15 kommentarer:

 1. Glemte du ikke det allervigtigste dernede.. ;-D
  Der ser da rigtig hyggeligt ud, måske skulle man stoppe ind en dag og gå en tur.. Skønne billeder du har fanget dernede i syd. :-) Knus og god dag.

  SvarSlet
 2. Inge: næ næ, det hyggeligste er hos Fine og Naja..Der er mange skønne gamle bygninger, vi har ikke været hele vejen rundt endnu...Knus..;D

  SvarSlet
 3. Jeg elsker også Store Heddinge! En stor del af min kones familie bor i og omkring Store Heddinge så vi er der jævnligt. En af mine traditioner er at besøge boghandleren skråt overfor torvet. Nede bag i butikken er der en afdeling med brugte bøger der er sorteret lidt bedre end på et loppemarked, der finder jeg altid noget spændende til ingen penge.
  Hvis du en anden gang mangler et udflugtsmål vil jeg foreslå Boesdal Kalkbrud i nærheden af Stevnsfortet. Kalkbrudet blev nedlagt for mange år siden og nu er det rekreativt område med en hel unik natur der er ved at genetablere sig i noget der ligner et månelandskab. Området er velegnet til klapvogne og der en storartet udsigt over Østersøen, så husk lige kameraet.
  Det var bare et lille tip!
  Fortsat god dag.

  SvarSlet
 4. Jønne: tak for tippet, tror vi har været ved kalkbruddet, men det er et besøg værd igen..Desværre må jeg skuffe dig, boghandleren i Store Heddinge er lukket, han kunne ikke hamle op med internetsalget...Han har vist stadig en lille butik i Rødvig, men jeg er ikke helt sikker...Fortsat god dag til dig..;D

  SvarSlet
 5. Øv! Det var jeg ked af at høre men sådan går det jo desværre.

  SvarSlet
 6. Jønne: ja desværre, men ejeren var vist også omkring 80 år, så må man godt stoppe med arbejde..;D

  SvarSlet
 7. Sikke en hyggelig frokost og gåtur!

  SvarSlet
 8. Kongmor: Nemlig det var hyggeligt..;D

  SvarSlet
 9. Det ligner opskriften på en rigtig dejlig dag. Der må et kryds mere på mit kort over steder, jeg burde besøge, når der en gang kommer flere timer i døgnet.

  SvarSlet
 10. Å så staselige bilder, koselig morgentur ser det ut som :0) Takk for kommentar inne hos meg :0) Ha en fin tirsdagskveld :0)

  SvarSlet
 11. Susanne: Det var en god opskrift...og ja tak flere timer i døgnet til fritid og fornøjelser..;D

  Wenche: tak skal du have..;D

  SvarSlet
 12. Der ser da rigtig hyggeligt ud i Store Heddinge, jeg kører ellers tit forbi, når jeg kører til kæresten, men har kun været inde i byen en enkelt gang for at spise og der var det mørkt. Det må vist undersøgens nærmere i dagslys.
  KH Anette

  SvarSlet
 13. Hej! jag har bytt blogg och adress så du får registrera dig som följare här.

  http://skogsduvorna.blogspot.com/

  SvarSlet
 14. En dejlig dag i bedste selskab kan jeg se. Jeg fandt dette (en bibliotekar kan ikke lade den slags spørsmål ubesvaret, ved du ;-) hos Visit Stevns:

  Store Heddinge vandtårn
  For enden af Munkegade finder man det byport-lignende vandtårn fra 1911. Selve tårnet er bygget af kridtsten fra Stevns Klint på en sokkel af røde munkesten. Går man igennem portalen kommer man ind i byens anlæg "Munkevænget", der er fra slutningen af 1800-tallet.
  Fra toppen af Vandtårnet har man en imponerende udsigt over store dele af Stevns. Nøgle til Vandtårnet hentes på Store Heddinge Vandrerhjem, Ved Munkevænget 1, St. Heddinge. Telefon +45 5650 2022.

  Så ja, man kan godt komme op i det :-D

  SvarSlet
 15. Anette: du må stoppe og gå en tur, det er en hyggelig by...;D

  Ditte: hihi, tusinde tak for hjælpen, så kan vi komme op i tårnet en dag jeg er dernede igen...

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...