torsdag den 13. oktober 2011

Stakkels Trunte…

Hun har været hos dyrlægen og fået fjernet 7 tænder…Hun mangler nu de 2 øverste hjørnetænder, 2 små stumper blev fjernet fra undermunden og 3 kindtænder, hun er blevet syet ved nogle af de tænder der er trukket ud…Hun har været lidt anderledes her på det sidste, ikke hver dag men ind imellem har hun været stille, andre dage har hun rendt i rumpen på mig hele tiden og har skulle sove hos mig om natten…Tidligere har det kun været i forbindelse med en “hårbolle” der har generet hende, når hun så har haft gylpet den op har hun været frisk igen og hendes ånde ligeså, men ikke denne gang…Hendes ånde har kunne vælte en drage omkuld, så jeg ringede til dyrlægen og bestilte en tid så de kunne kigge på hende og evt rense hendes tænder…Det har de så også gjort (kigget på tænderne) så nu mangler det lille pus en masse tænder…Nogle af de vigtigeste hun beholder er hjørnetænderne i undermunden, hvis de mangler  kan katten  ikke holde tungen på plads og det ville være synd hvis hun skulle bøvle med det…Nu dingler hun lidt rundt, ligger sig og sover, savler og har det faktisk skidt som man har det efter en narkose og en operation…Nu er det så blød mad til hende i nogle dage, vanilie-is til antibiotikaen og så skal hun have noget smertestillende i en lille uge…Ellers var alt andet fint, hun fik også taget nogle blodprøver og kigget ørene efter så det er godt nok…Og Fetti sidder helt lamslået i vindueskarmen og kan ikke forstå hvad pokker der er med Trunte siden hun dingler sådan rundt…

IMGP4465På vej ind til dyrlægen..IMGP4468Jeg gemmer mig her…IMGP4469Hej Trunte nu skal du med hjem…IMG_9944Dingle-katten…IMG_9945Jeg faldt lige i søvn her på gulvet..

18 kommentarer:

 1. Hvor træls at de måtte fjerne nogle tænder. Håber Trunte snart er helt frisk igen :)

  SvarSlet
 2. Anette: ja det var/er synd for hende..og tak..;D

  SvarSlet
 3. Åhhh det er SÅ svært når ens dyr skal til dyrelægen...stakkels pus. God bedring med den :-)

  SvarSlet
 4. Den stakkel...håber at Trunte snart får det bedre. Vores vuffer elsker dr. dyr for så er der guffer i vente. En dejlig aften til dig og god bedring med misser ;-)

  SvarSlet
 5. Bettina: ja stakkels pus..og tak..;)

  Gitte: ja det er synd for Trunte, men i de 8 år vi har haft dem er det første gang hun er hos dyrlægen...De er indekatte, så der sker ikke så mange skader med dem, som med udekatte..men det er synd for hende..og tak..;)

  SvarSlet
 6. Hvad var der galt med tænderne? Kan godt forstå, at de bliver utrygge ved det ukendte hos dyrlægen og synd når de dingler omkring efter. God bedring til mivsen.

  SvarSlet
 7. Hvor er det synd for hende... og for jer !! Men nu er de dårlige tænder væk, og så kan det næsten kun gå fremad.

  God bedring med hende.

  SvarSlet
 8. FruE: Nogle af dem var døde i roden, andre var der for meget betændelse omkring til at kunne reddes..og tak..;D

  Diane: ja og især for hende..Vi håber det hjælper..og tak..;)

  SvarSlet
 9. Nårhhhh det lille pus, håber hun snart er frisk igen. Synd at hun skal igennem sådan en omgang. Giv hende et lille klem fra mig. :-)

  SvarSlet
 10. Inge: ja det er rigtigt meget synd for hende..Jeg klemmer hende forsigtigt..;D

  SvarSlet
 11. Ind imellem så glemmer man (læs jeg) at det kræver så meget at have dyr. Har lige gået en dyrlægehistorie om hunde :-) God bedring til Trunte :-)

  SvarSlet
 12. Pia: ind imellem kræver det lidt, men sådan er det når man vælger at have dyr...og tak..;)

  SvarSlet
 13. Lille pus.....
  tænder med infektion lugter bare ikke særlig godt. Da Dodo skiftede tænder kunne hun forpeste lokalet ved at gabe en enkelt gang. Jeg håber, at jeres fine kat snart er i form igen.

  SvarSlet
 14. Susanne: ja lille pus og jo det går bedre nu..:D

  SvarSlet
 15. Rigtig god bedring til din smukke kat! Det var vel nok synd for hende. Klem

  SvarSlet
 16. Madame: Tak skal du have, ja det er synd for hende..;D klem

  SvarSlet
 17. Hej! Hoppas Trunte blir frisk och pigg igen och kan leka igen.

  SvarSlet
 18. Janne: Hun skal nok blive frisk, der går nok lige et par dage...;D

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...