lørdag den 8. oktober 2011

Så lidt som muligt…

skal jeg lave i weekenden…Jeg trænger til at slappe godt og grundigt af, de sidste mange weekender har været fyldt med oplevelser, forkølelsen har været svær at slippe af med,  så nu har jeg brug for nogle dage hjemme hvor jeg bare kan lade lidt op og kun lave det jeg har lyst til…Jeg kan måske tage mig sammen til en tur i skoven, men så heller ikke meget mere, i hvert fald ikke lige nu i skrivende stund…En god weekend til jer allesammen…IMG_2326

12 kommentarer:

 1. God morgen Annemarie, her er det øsende regnvejr, men jeg håber det klarer op, så vi kan nyde nogle ture ud i naturen. Klem og god lørdag til dig!

  SvarSlet
 2. Godmorgen Annemarie.. Håber du får ladet batterierne op i løbet af weekenden. En lille tur ned til søen eller gennem Åmosen kan du nok helt lade være med.. :-) Knus og en dejlig weekend til jer begge.

  SvarSlet
 3. Madame: Her regner det også men håber det klarer op senere..Klem og god lørdag til dig også..;D

  Inge: hehe, næææ skal ud og have lidt frisk luft og natur at kigge på..Knus også en god weekend til dig..;D

  SvarSlet
 4. Det lyder som en fornuftig plan. Jeg gad også, men vi skal lige have flyttet mor først. Og hvis jeg ikke tager meget fejl, så ender hele flytteselskabet til aftensmad her. Det glæder jeg mig nu til, for det er længe siden, jeg har set mine 2 små niecer fra Amager. God weekend hos jer.

  SvarSlet
 5. Så må de andre springe og danse efter din pibe, så du kan blive dopet med masser af gode oplevelser.
  Her i syd er det højt solskind. Brændestakken kalder, se nu at lette r.... Det er vist et sisyfosarbejde. Jeg er overbevist om, at brænde smutter tilbage om natten.

  SvarSlet
 6. Susanne: Håber I får en god flytning og en hyggelig aften..God weekend..;D

  Bo: Nemlig..Her er solen også begyndt at skinne lidt igennem..hehe ja det er hårdt arbejde med slæbe, som de kloge siger, det giver varmen 2 gange..God arbejdslyst..;D

  SvarSlet
 7. En tur i skoven i fint vejr og et adstadigt tempo kan jo være det, der giver en masse energi. Men at tøffe rundt derhjemme uden at have en masse om ørerne kan gøre det samme. Uanset hvad du vælger, må du have en dejlig weekend!
  Klem

  SvarSlet
 8. Man kan hitta mycket konst i en skog!

  SvarSlet
 9. Fortryllende dejlige skovbilleder - håber du får en dejlig og fredelig weekend.

  SvarSlet
 10. Mette: En tur i skoven ville have været fint, men det blev det ikke til...;D klem..

  4u2: nemlig...;D

  Fru Olsen: Velkommen forbi, og tak..;D

  SvarSlet
 11. Ikke sluppet helt af med den forkølelse endnu - det er da træls. Jeg forsøger, at løbe spidsrod mellem alle disse hostere...åbenbart en ny virus i omløb. Håber du får det bedre, når nu du tager en slapper på sofaen ;-) En dejlig lørdag aften til dig...smukt motiv *KNUS*

  SvarSlet
 12. Gitte: nej den er sgi lidt sejlivet...og hehe slapper på sofaen det bliver først til aften..og tak..Knus

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...