fredag den 14. oktober 2011

I bedring…

Den lille Trunte har det bedre, kan nu selv springe op og ned igen, øjnene fokuserer rigtigt, savleriet er stoppet og hun har spist mad flere gange…blød mad, med tørfoderet varer det nok lige et par dage før hun kan spise det igen…Fetti er også faldet til ro, hun har listet rundt på tæerne og været helt oppe på dupperne over hvad der var sket med Trunte og hvorfor hun lugtede så underligt, hun, Fetti har tilbragt natten i vindueskarmen, så mente hun at hun var i sikkerhed..…Hun er stadig ikke helt tryg endnu men det går også bedre…Så nu kan vi ikke kalde Trunte for Tigerdyret mere men den Tandløse…Vi er lidt trætte i dag, også jeg, for Trunte har været lidt urolig i nat….Så en lille morfar senere på sofaen ville nok være godt…IMG_9956IMG_9962

11 kommentarer:

 1. Stakkels lille Trunte - håber snart hun er frisk igen. Oscar får en tandrensning ca. hver 4 år - så vi håber at hans tænder holder.
  Jeg har været lidt (meget) passiv på bloggen i denne uge og havde slet ikke læst dit indlæg.

  Knus til dig, Trunte og Fetti, der selvfølgelig er bekymret for sin ven.

  SvarSlet
 2. Høhø.. lille og lille.. :-) det er nok en sandhed med modifikationer..
  Men for pokker et par gode billeder af hende, og hvor dejligt at hun er ved at være ovenpå igen. Bumle får noget specielt tørfoder som forebygger tandsten og tandproblemer, siden vi for nogle år siden skiftede til det, har hun ikke haft nogen form for belægninger eller problemer med tænderne.
  Knus og god eftermiddag på sofaen.. i dit tilfælde er det vel en mormor du tager.. ;-))

  SvarSlet
 3. Marianne: Vi kommer nok til at få hende tjekket lidt oftere, men det gør vi også gerne..Knus..;d

  Inge: De får kun tørfoder og vi skifter lidt ind imellem, så nogen gange får de med hårbollekontrol, andre gange til gamle katte, men det kunne vi skulle prøve med tandstenskontrol...hehe ja jeg snupper nok en mormor..;D knus

  SvarSlet
 4. Arme, tandløse kat... du har sikkert skrevet det engang; det er det med hukommelsen... men hvor gammel er den?

  SvarSlet
 5. Godt Trunte er ved at være på tæerne igen. :) Jeg kan godt huske, da vores gamle kat blev kastreret, han dinglede også rundt. Jeg har haft mange katte - også en som blev næsten 15 år, men ingen af dem har mistet tænderne ;)

  SvarSlet
 6. Ellen: ja stakkels katm men hun er næsten sig selv igen...Hun bliver ti år til jul, men det er meget almindeligt for racen med lidt dårlige tænder....;D

  Helle: Nu har hun da heldigvis en del tænder tilbage de kan faktisk klare sig med kun de nederste hjørnetænder, men vi håber ikke at der skal flere ud med tiden og hun er stoppet med at dingle..;)

  SvarSlet
 7. Årh Stakkels mis..... Lillebror mangler også de fleste tænder, men han har aldrig haft flere. Men han har stadigvæk tænder nok til at bide Storebror så han piver når de leger, så jeg er ikke bekymret! ;-)

  God bedring til Trunte! Håber snart hun bliver helt rask igen!

  SvarSlet
 8. Å stakkars liten! Høres helt forferdelig ut det hun har vært igjennom! Godbedringønsker sendes lillepusen!

  Ireneklem

  SvarSlet
 9. Jens: Hehe, ja bare de kan bide fra sig..Hun bli'r snart frisk igen og tak...;D

  Irene: ja stakkels lille, og tak..;D

  SvarSlet
 10. Rigtig god bedring til din smukke Trunte! Vores katte var også helt elendige, da de havde været i narkose.
  Klem og god lørdag til dig!

  SvarSlet
 11. Madame: Tak skal du have...Klem...

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...