torsdag den 20. oktober 2011

Et prik i nakken…

Det har Trunte fået i dag hos dyrlægen…Hun skulle jo have antibiotika i 10 dage 2 x dagligt, men for dælen da hvor har det været en kamp at få de piller i hende..Vi har prøvet at opløse dem i: vanilie-is, makrel, blød kattemad, mælk, youghurt, men til sidst nægtede hun at spise noget af det selvom hun elsker alle de tilbudte produkter…Så prøvede vi med held i et par dage at putte dem i munden på hende, dvs Jimmi holdt hende, jeg åbnede munden på hende og stoppede pillerne i gabet på hende, hvilket også har resulteret i at har jeg nogle forrevne hænder..Så  fandt det lille bæst ud af at krølle tungen tilbage så pillen ikke kunne komme forbi og så måtte vi opgive…Ringe til dyrlægen, hvad gør vi ?..Hun har  fået en sprøjte med noget antibiotika som vi så må håbe kan slå de bakterier ihjel som er i munden…Stakkels Trunte, slet ikke sjovt at komme til dyrlægen igen, men hun mærkede overhovedet ikke at hun fik et stik…Så nyt ordsprog: Gale katte giver andre revet skind..

IMG_0253

15 kommentarer:

 1. Det har da vist hverken været sjovt at være hverken Trunte eller jer.. Jeg håber altså hun snart er frisk igen. Flere klap til Trunte pigen og knus til dig.

  SvarSlet
 2. Stakkels lille mis!
  Håber hun kommer igennem uden gener.
  Men jeg måtte altså smile stort, da jeg læste ;0)

  SvarSlet
 3. Inge: Nej just ikke sjovt, men hun er frisk nok, heldigvis...Jeg klapper Trunte fra dig..Knus

  Kari: ja stakkels lille missekat...ok at smile, lidt sjovt har det nok set ud ind imellem..;D

  SvarSlet
 4. Huha, sikken da en historie med stakkels Trunte. Jeg håber snart, at hun er på mærkerne igen uden andre dufte fra munden end dem der hører sig til.
  Hvor er det altså fantastiske ansigtsudtryk, som du har fanget af skønne lille Naja. Det må have været dejligt, at have dem på besøg.
  Også tak for ture til Dyrehaven samt Zoo, det er altid en stor nydelse.
  Knus og en skøn aften til dig og dine.

  SvarSlet
 5. Nårhhh Ikke rart at være kat når man skal have den slags i sig. Men man kan ikke lide det, vel? - (har selv haft 3 stks) Det var nok ikke så længe så er den oven på igen. :D

  SvarSlet
 6. Anette: Ja stakkels Trunte, men hun er sig selv igen og hun lugter ikke mere ud af munden...Og tak for altid søde kommentarer..;D

  Mariane: Nej det er ikke spor rart, hverken for dyrene eller os...;D

  SvarSlet
 7. ja, jeg er på Truntes side - og krøller tungen :)
  Lige en kat efter mit hovede. Og aå er det jo godt at den har kærlige ejere, der finder løsninger alligevel.
  Tak for det nye ordsprog, det kan jeg godt bruge :)

  SvarSlet
 8. Tja, nu kom jeg på to gange...
  Jeg ville bare rette aå til så, men det gik der ged i. Undskyld :)

  SvarSlet
 9. Kim: hehe, smart teknik hun udviklede, og selvfølgelig finder vi en løsning til det lille kattebarn...Livet ville være kedeligere hvis vi ikke havde det lille bæst mere..og du er velkommen til at bruge det nye ordsprog, og undskyldning modtaget...;) God weekend..

  SvarSlet
 10. Ja for søren det kender jeg også i den grad. Vores gamle kat smed vi bare pillen ned i halsen på, og så røg den ned, men Jensen!!! han gav også både håndværkeren og mig nogle gevaldige rifte - og han fik ikke pillen lige i den omgang.

  SvarSlet
 11. Helle: Det er synd når det er en slåskamp at skulle have medicin i dem..;D

  SvarSlet
 12. Stakkesl Trunte, jeg håber hun kan slippe med den ene sprøjte og blive frisk igen.
  KH Anette

  SvarSlet
 13. Anette: ja stakkels Trunte...;D

  SvarSlet
 14. Nåååhhh, det er synd for Trunte. Jeg har også bedst erfaring med at få et proppet direkte ind, men det kræver at man er to om opgaven - og hvis først tilliden er brudt, så bliver det svært. God bedring med Trunte og held og lykke

  SvarSlet
 15. Nina: ja det var synd for hende...Jeg tror at hun stadig har tillid til os, vi skal bare ikke proppe noget i munden på...og tak..;D

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...