lørdag den 10. september 2011

Køge by

er en smuk gammel købstad med masser af gamle huse, spændende butikker og masser af mennesker…Der kunne jeg sagtens få nogle flere timer til at gå…IMG_1099IMG_1105IMG_1113IMG_1115IMG_1133

IMG_1143IMG_1144

IMG_1095-1IMG_1110

11 kommentarer:

 1. Og når man så ovenikøbet er i hyggeligt selskab, så bliver det ikke meget bedre :-)

  SvarSlet
 2. Lene: nej det gør det nemlig ikke..;D

  SvarSlet
 3. Flotte billeder.. jeg kender kun Køge havn, men Ellen har også rost byen, så jeg må jo nok derned en dag.. Knus og en skøn lørdag til jer.

  SvarSlet
 4. Inge: tak tak, Køge havn har jeg ikke set endnu, heller ikke minibyen så der er masser af udflugter i sigte..;) Knus og en god lørdag til jer..

  SvarSlet
 5. Skønne billeder af skønne, gamle huse.
  Jeg synes, at den gamle del af Køge er et af Danmarks smukkeste bycentre, men det er også et af Danmarks dødeste efter butikslukketid :-)
  Du har selv minibyen i tankerne, kan jeg se...

  SvarSlet
 6. Det må jeg sige, Annemarie.... wow flotte billeder. Og ja jeg kan forestille mig at jeg også kan få flere timer til at gå med at kikke der !! ... Flot flot :)

  SvarSlet
 7. Å der skulle vi ha vore :-)

  SvarSlet
 8. Åh Køge er en dejlig by, vi kører tit dertil især om sommeren. Jeg elsker de der spændende butikker med søde ting, skilte m.m. Husene er også rigtig smukke!Køge torv er bestemt også et besøg værd, der er en helt egen stemning. God weekend:-)

  SvarSlet
 9. Jeg synes efterhånden, at jeg kender Køge som min egen lomme, for vi har været der så mange gange den seneste tid. Vi har endda overvejet at flytte dertil, for vi befinder os så godt dernede. Men jeg tror nu alligevel, at vi bliver "heroppe", for nu er jeg vist ved at få et lokale til mit showroom i Ordrup, og så er der lidt for langt... ;-)

  Minibyen har jeg aldrig set, men jeg har overvejet om man ikke kunne få en lille artikel ud af det? Det må udforskes nærmere...

  SvarSlet
 10. JA der er bare dejligt i Køge ;)

  SvarSlet
 11. Ellen: mon ikke mange byer "dør" efter lukketid, så er det vel kun de små listige steder der har åbent..;D og ja det er en smuk by..

  Mariane: tak skal du have...Ja man kan sagtens få nogle timer til at gå der..;D

  Sigrid: ja der er smukt...;D

  Prikker: ja der er vist boder på torvet om lørdagen og der er mange dejlige butikker..;D

  Mia: mon ikke du kan artikel ud af det, de bygger vist en del nye huse til byen hvert år...;D

  Lone: hehe, ja du er jo tæt på nu..;D

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...