tirsdag den 16. august 2011

Fugle…

Jeg går Inge i bedene og finder et par fuglebilleder frem fra vores sommerferie ved Kalundborg…Der var masser af små fugle i haven og jeg  fik fanget et par stykker af dem, jeg håber at jeg til næste år får råd til et bedre objektiv med lidt større rækkevidde…Mit zoom-objektiv er et Tamron 18-200 uden billedstabilisator, ønsker mig sådan et som Inge har købt,  så jeg må vist bare i gang med at spare lidt sammen…Men bortset fra det så er det sjovt at sidde og kigge på de små fugle, sikke en aktivitet de udviser…IMG_9532IMG_9533IMG_9554Det må så være en rødstjert kan jeg næsten regne ud efter at have læst med på kommentarerne hos Inge…IMG_9499IMG_9541Det her gætter jeg på er en guldspurv, (der var en fuglebog i sommerhuset jeg kunne kigge i) men jeg er ikke helt sikker…En ganske flot lille fugl..

15 kommentarer:

 1. Hvor er de fine.. ja det ligner den eller de rødstjert/er der var her i går.. Jeg skal ikke gøre mig særlig klog på den anden, måske er det en grønirsk.. :-) Per ved det helt sikkert..
  Knus og god dag til dig.

  SvarSlet
 2. Inge: ja de er nogle små fine fugle...Jeg tror du har ret i at det er en grønirisk jeg er bare ikke så god til at huske sådan noget med fugle..;)..Knus og god dag til dig..

  SvarSlet
 3. Helt rigtig ... 3 første billeder er af rødstjert og de 2 nederste er grønirisk, som Inge foreslår ;-)

  SvarSlet
 4. Det er en dejlig beskæftigelse at se på fugle, jeg har desværre ikke så mange i haven her. Så jeg må i skoven, og der er de lidt længere væk.
  De to nederste er grønirsk :o)
  KH Anette

  SvarSlet
 5. Per: Ok godt så fik vi lige det på plads..Tror jeg må ønske mig en fuglebog i julegave..;-D

  Anette: Jeg har næsten ikke nogen, kun duer, skader, gråspurve og nogle musvitter...Og tak..Knus ;)

  SvarSlet
 6. Sød lille fugle du har "skudt". Jeg kan stadig blive forbavset over alle disse forskellige arter. Ja, når først man bliver vild med fotografering, så er det umuligt at gå ned på udstyr *HA HA*
  #GLADE HILSNER# fra Gitte

  SvarSlet
 7. Dejlige billeder - jeg elsker jo også at kigge på fugle og står gerne i køkkenvinduet og har bestukket fuglene til at sidde lige udenfor .-)
  Klem til dig!

  SvarSlet
 8. Bo: Nemlig..;)

  Gitte: tak tak, og der er mange forskellige..og nyt udstyr kan man vel altid bruge..;)

  Madame: Tak og ja det ved jeg at du gør..;)

  SvarSlet
 9. Hellere fem fugle i hånden, end ét firben ;-)

  Tælle, tælle, tælle, tælle, kun lidt over fire måneder til juleaften og en tid, hvor fugle står i kø for at blive fotograferet :-D

  SvarSlet
 10. Anjoe: ;)..ih nej det er næsten ikke til at tænke på..altså jul og vinter..;)

  SvarSlet
 11. Godt vi har Per ;)
  Jeg er enig med ham og Inge om en Grønirsk, de er så smukke og synger rigtig dejligt.

  SvarSlet
 12. Lone: Nemlig, og de er meget smukke..;-D

  SvarSlet
 13. Åh... Mit kamera kan ikke engang fange fuglene så godt. Allan har længe sagt, at jeg skal købe mig et nyt kamera. Han ved også hvilket jeg skal købe, siger han :-)

  SvarSlet
 14. Pia: hihi, ja men der skal jo lige lidt penge til..;)

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...