torsdag den 11. august 2011

Fjollerik

Isbjørne kan være meget underholdende og den her lille isbjørne-unge fra Ålborg Zoo var ingen undtagelse..Den havde fået en hale fra en pony eller zebra at lege med, og det gjorde den så meget at den faldt ned fra stenene, men den kom dog hurtigt op igen…Desværre lå området i skygge så det er ikke lige de allerbedste billeder…IMG_9185IMG_9186IMG_9188IMG_9189

10 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig bamse. Jeg synes, at dine billeder er fine, selv om der var lidt skygge - du er god til at fotografere... :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er den skøn! Da vi var i Ålborg Zoo for nogle år siden tror jeg at jeg var henne ved isbjørnene 4-5 gange *GG* De var så skønne og sikken et fantastisk dyr :)

  SvarSlet
 3. Ålborg Zoo's helt egen "Knud"...:-)
  Mit oldebarn på 2 år var helt vild med bamsen som hun kaldte den...ellers var der aberne hun ikke var til at trækkes væk fra..:)
  Jeg synes også at billedene er flotte, som altid.

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 4. Det er slet ikke til at stå for dyrebørn - sikke fine bileder du har taget af den lille isbjørneunge, der leger :-) Klem!

  SvarSlet
 5. Jeg syntes at dine billeder er blevet gode.Dyrebørn er altid søde.

  SvarSlet
 6. Skønne billeder.
  Altså, det er da for dårligt af mig, at jeg sidder her og kigger på billeder fra den Zoo, som ligger 28 km fra mig, taget af en fotograf, som har endnu længere at køre :-) jeg må snart i Zoo

  SvarSlet
 7. Mia: Tak skal du have..;-D

  Anette: ja isbjørnene er dejlige at kigge på..;)

  Lisbeth: en dejlig bamse..;-D og tak

  Madame: Dyrebørn er dejlige..;-D klem

  Britt: Tusinde tak...;)

  Lene: hihi afsted med dig når du bor så tæt på..;-D

  SvarSlet
 8. Det med skyggen gør billedet mere interessant så det skal du ikke være ked af. De er søde de små uanset hvor i verden de er fra.. Tak for at du viste os dem (og alle de andre - kikker med selvom jeg ikke skriver hver gang :) )

  SvarSlet
 9. Åhhh isbjørnene i Aalborg Zoo er bare så skønne, og sikke en lille skøn legeunge du har fanget der.. Knus.

  SvarSlet
 10. Mariane: tak skal du have og velbekommen...Man kan heller ikke kommentere på alt, jeg læser også mange steder uden at kommentere hver gang..;)

  Inge: De er skønne...Knus..;)

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...