søndag den 24. juli 2011

Kolmården Dyrepark. Det allerbedste

var delfinshowet. Det var så fantatisk at vi måtte se det begge dage vi var der..Det var simpelthen en uforglemmelig oplevelse at se de smidige, hurtige, elegante og intelligente dyr optræde med deres trænere…Billedkvaliten er desværre ikke den allerbedste, der var ikke særligt godt lys og så er det svært at fange noget i bevægelse…Håber I nyder billederne alligevel, vi nød showet og var meget fascineret over disse dyr…Billederne er lidt blandet fra de 2 forestillinger…IMG_7427IMG_7516IMG_7538IMG_7548IMG_8194IMG_8203IMG_8205IMG_8215IMG_7508

IMG_8249IMG_8260

IMG_7552IMG_7561

Nu drager vi afsted igen, denne gang til Kalundborg  hvor vi har lånt et sommerhus af gode venner og så finder vi på ture derfra…Hvis livewriter opfører sig ordentligt burde der komme et indlæg hver dag fra Kolmården, så det er ikke fordi jeg er ligeglad med jeres kommentarer, jeg har bare ikke mulighed for at svare på dem…Sønnen kommer igen og passer på pigerne, så de er i gode hænder, igen…God fornøjelse med billederne og hav en god uge….

9 kommentarer:

 1. Stakkels delfin, sådan at blive trådt på snuden :-)
  Rigtig god tur, forhåbentlig med noget meget bedre vejr :-)

  SvarSlet
 2. Det er da dejlige billeder Annemarie, jeg elsker også delfin shows..
  Kan I have en god tur og god ferie, håber I får lidt fornuftigt vejr. :-)
  Knus til jer begge.

  SvarSlet
 3. Hvor er de dygtige sådan nogle delfiner. Vi så et delfinshow på Mallorca for 3 år siden - det var flot! God ferie :) Håber i får godt vejr.

  SvarSlet
 4. Sikke fantastisk dyrepark. Jeg ville ønske, at vi havde besøgt den, da vi var i Stockholm for et par år siden.
  Delfiner er nogle smukke, herlige og intelligente dyr, der åbenlys viser glæde i samværet med mennesker og andre dyr.
  En af mine store ønsker er at komme til at svømme med dem en dag...

  Klem og fortsat god ferie.

  SvarSlet
 5. Hmmmm !! Vi bor 2 mil från Kolmården så det hade varit nära att hälsa på oss. Ha en fin dag nu !

  SvarSlet
 6. Dejlige stemningsbilleder.
  Tak for turen :-)

  SvarSlet
 7. Jeg synes det er nogle rigtig gode billeder og sikke et flot show det må ha været! Der er noget helt specielt over delfiner, de er så smukke og kloge:-)fortsat god ferie og tak fordi vi måtte kigge med. Knus.

  SvarSlet
 8. Delfinshows er meget imponerende, og det er en endnu større fornøjelse, fordi man fornemmer, at det også er en fornøjelse for delfinerne.
  God ferie i sommerhytten - jeg krydser fingre for godt vejr for jer - det trænger I til efter sverigesoplevelsen ;-)

  SvarSlet
 9. Dér har jeg også været - for mange år siden! Jeg var meget begejstret for dyreparken, men især for delfinshowet, som de også havde dengang. Jeg kan huske, at man blev dybt berørt over at se delfinerne, og jeg så flere voksne mænd med blanke øjne. Hvad er det mon ved delfiner, der rører noget dybt i (mange af) os?? :-)

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...