søndag den 15. maj 2011

Frederikssunds-broen åben

Vi var ude og køre en tur i dag, og standsede i Frederikssund for en lille pause og så kom der  et sejlskib der skulle passere broen…Det er bare om at have tungen lige i munden..IMGP3507IMGP3508IMGP3509IMGP3510

Billederne er taget med mit lille lommekamera..

10 kommentarer:

 1. Flotte billeder, jeg har ofte ligget derude og ventet på at den bro skulle gå op, og ja man skal holde tungen lige i munden, og godt fat i rorpinden. Man må ikke gå igennem broen for sejl alene, motoren skal være startet, ellers råber brovagten rigtig meget af een.. :-)
  Knus til dig.

  SvarSlet
 2. Inge: jeg vidste at du vidste noget om det, jeg anede f.eks. ikke at man skulle have motoren tændt..knus...

  SvarSlet
 3. Det er et imponerende syn, når sådan en bro går op :-) Pyh, tænk at gå en tur på den, og pludselig hænge i armene mens den går op....det har jeg tænkt på hver gang jeg så sådan en åben bro ;-)

  SvarSlet
 4. Det er vitterligt superflot, også, at sejle under den :-)

  SvarSlet
 5. Heisann ! 8.juni åpner vår nye bro... som jeg ikke liker. Du får si hva du vil når jeg presenterer den!
  Kan på en måte forstå at den ble som den ble fordi den skal minne om virksomheten som foregikk på det stedet tilbake i tid!

  SvarSlet
 6. Sikke dejligt vejr I har haft til turen. Jeg har også tit ventet ved den bro. På magisk vis er der altid en båd, der skal igennem, når jeg kommer... ;-)

  SvarSlet
 7. Åh ja, det er et smukt syn, men det kræver tungen lige i munden :-) Jeg har set det et par gange, vi bor jo ikke så langt fra Frederikssund. Klem :-)

  SvarSlet
 8. Therese: hehe heldigvis lyder der en lille advarselsklokke så du behøver ikke at hænge i armene...Men kender godt det der med at forestille sig noget..;-D

  Annettes: Det kan jeg godt forestille mig..;-D

  Vilt og vakkert: Det bliver spændende at se broen..;-D

  Mia: hehe, ja og nogen skal altid holde for rødt..;-D

  Madame: Ja det er et smukt syn..Klem

  SvarSlet
 9. Ja så stopper al trafik og skaber lange køer helt til Frederikssundsvej. Nu er det snart tid for en anden løsning end en bro.

  SvarSlet
 10. Lotte: Måske smartere med en tunnel..;-D

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...