fredag den 8. april 2011

Så ærgeligt...

at lille Naja er blevet forkølet og har haft feber og Najas mormor (mig sagde Rejen) som havde glædet sig så meget til at være sammen med hende i eftermiddag, har fået ondt i halsen og er lidt slatten, og vil ikke tage over til sine 2 piger og smitte dem...Så rigtigt meget ØV BØV...og jeg trænger bare rigtigt meget til Najamøsser og Najasmil...Æv...

11 kommentarer:

 1. Aha her har vi den lille Naja igjen. Dejligt att se den lille men ikke godt med förkylning. Hoppas ni snart blir pigga och friska !

  SvarSlet
 2. God bedring til jer begge - og god weekend.

  SvarSlet
 3. Eja sikken noget. Håber snart at I bliver friske igen.
  Masser af godbedringshilsener fra Laura ;-)

  SvarSlet
 4. Jeg har en skummel mistanke om, at savnet og ærgrelsen er større for mormor end for de små, heheh...... :-D

  God bedring!

  SvarSlet
 5. Tack snälla du för hälsningen. Önskar dig en fin helg.

  SvarSlet
 6. Janne: nej ikke godt med forkølelse, håber det går hurtigt væk igen...;-D

  Marianne: tak skal du have..;-0

  Laura: Ja sikke noget..og tak..:-0

  Jens: Ja det er smadder ærgeligt og savner den lille guldklump..;-D og tak..

  Marie: velbekommen og i lige måde..;-D

  SvarSlet
 7. Hvor er det ærgerligt at du må undvære Naia. Rigtig god bedring til jer begge - og god weekend på trods af at du må undvære hende til du er frisk.

  SvarSlet
 8. Øv, øv, at både du og guldklumpen Naja er rendt ind i en forårsforkølelse. Der bliver selvfølgelig 1.000.000 andre lejligheder til at kramme og knuse, men det hjælper bare ikke lige nu.
  Annemarie, endelig er jeg nu opdateret med hvad der er sket hos dig gennem det sidste par måneder (alfabetisk orden, you know) og jeg har nydt, ja svælget i de skønne billeder af Naja, af de 2 yndige frøkener med hvem I deler adresse, af rejekutteren, af naturen, ja af det hele. En rigtig god weekend til dig og rigtig god bedring.

  SvarSlet
 9. Annette: ja det er øv...Har lige læst dit indlæg med ferie-invaliderne og smukke billeder derfra...Det er nu en dejlig vaps og kan godt forstå du er glad for at passe den...Tak for din søde kommentar og ja jeg kommer til at kramme Naja igen, havde bare glædet mig så meget...Hav en god fredag aften..;-D

  SvarSlet
 10. Åhhh nej, jeg forstår virkelig din skuffelse og følger med dig.. Håber I begge hurtigt er friske igen, og kan smile, knuse og kysse.. :-)
  Knus og god bedring :-)

  SvarSlet
 11. Inge: ja jeg er skuffet..;-( men mon ikke i næste uge jeg får en chance får at se den lille familie igen..;-D knus og tak..

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...