søndag den 17. april 2011

En lille tur for at se de unges hus…

Her holder vi ude foran  deres nye hus…De har fået ryddet hele haven både foran og bagved, en masse lærketræer som skyggede for det hele er også blevet fældet, så nu er det kun jord og nogle stubbe der er tilbage + et enkelt æbletræ og en busk.Vi var der kun lige en halv time de er i fuld gang med at sætte køkken op. Men det bliver rigtigt fint, glæder mig til at kunne komme forbi  og se Naja, få en kop  kaffe og bare nyde livet på deres terrasse…IMG_3984Her peges….IMG_3982Her kigges på æbletræ….IMG_3983Vi fik kørt ca. 200 km idag, men vi må nok erkende at det var en kold fornøjelse på vejen hjem…Vi kørte en tur til Blovstrød, vi skulle finde et sted hvor der skulle være hugorme, men vi frøs så meget at vi kørte hjem igen, så hugormene må vi finde en anden dag..

8 kommentarer:

 1. Hvor bliver det dejligt, når de får lavet alle deres haveprojekter færdige. Det er ret koldt i vinden, selvom solen skinner, så på mc må det virkelig være koldt!!
  Og ellers er det vel bare dejligt at komme ud efter vinteren?
  Klem og god aften,
  mette

  SvarSlet
 2. Mette: Det var koldt, lidt for koldt til en lang tur, men vi har fået varmen...Og det er dejligt at komme ud igen..Klem til dig..;-D

  SvarSlet
 3. Det kan nemt blive lidt af et projekt sådan en have, men med vilje og arbejde kan den også blive fantastisk :-)

  SvarSlet
 4. Det skal nok blive et dejligt sted at være på besøg :-)
  Det var også hundekoldt her indtil eftermiddagskaffen, så fik solen magten, og vi nød kaffen på havebænken, og havde slet ikke lyst til at forlade havearbejdet til fordel for aftensmaden :-)

  SvarSlet
 5. Koldt i vinden, ja - og hvis I synes, det var koldt, har hugormene nok også været af samme mening og krøbet godt og grundigt i hi igen, så det skal du ikke ærgre dig over - I havde alligevel ikke set nogen ;-)

  Det ligner noget af et haveprojekt, de unge er gået i gang med, men det bliver godt engang, ingen tvivl om det.

  SvarSlet
 6. It is nice to visit family; the young ones have a big project to work on!

  Thanks for the visit!

  SvarSlet
 7. Hvor bliver det godt når I skal sidde på terrassen og Naja kravler rundt og finder regnorme og biller.. :-) Knus og god mandag til dig.

  SvarSlet
 8. FruE: Den skal nok blive fin, Najas farfar er lidt vild med havearbejde..heldigvis..;-D så får de lidt hjælp til det...

  Pia: Det tror jeg også, og kan godt forstå I ikke gad gå ind igen..;-D

  Ellen: Nej hugormene gemmer sig jo lidt når det er koldt...Ja det er et stort projekt, men de har jo energien til det..;-D

  Dimple: yes, it is nice to visit family...;-D

  Inge: ja og så skal hun fange edderkopper for sin far, for dem kan han ikke lide..;-D

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...