fredag den 1. april 2011

Bakkens åbning…

i regnvejr..Og nej vi tog bussen derud og nåede lige at ankomme til Bakken da det begyndte at regne…Så vi fortrak indendørs i Bondestuen sammen med nogle af de andre mc-venner der også havde ladet “cyklen” stå derhjemme…Og så ventede vi bare ,på at de få der trodsede regnvejret skulle ankomme så vi kunne fylde os med stegt flæsk, et par øller og en masse mc-snak…Så jeg fik ingen billeder af flotte motorcykler i kortegekørsel, men det får jeg så forhåbentlig når Bakken om laaaaaaang tid lukker igen…Bakkeåbning 2011Bakkeåbning 20111

7 kommentarer:

 1. Kunne du mærke jeg tænkte på dig i går aftes.. jeg tænkte nok I ikke ville have cyklerne ud i det vejr.. :-) Vi får kortege kørsels billeder en anden gang.. :-)

  SvarSlet
 2. Inge: nåeh det var derfor det ringede for mine ører..hehe, ja mon ikke jeg får taget nogle billeder en anden god gang...;-D

  SvarSlet
 3. Godt der er andre end os, der venter lidt endnu ;-)

  SvarSlet
 4. Det var rigtig ærgerligt med regnvejret i går. Jeg bor heldigvis sådan, at jeg kunne se hele kortegen fra mine vinduer. Det var tydeligt, at der ikke var nær så mange som der plejer at være.

  Næsten gang I skal med, så må i lige love at dytte når I kører forbi. :D

  SvarSlet
 5. Bakken er et dejligt sted :-) og stegt flæsk, uhmm, det får vi også gerne når vi er på Bakken :-) Regnvejr og øl er jeg faktisk ligeglad hvor er henne :-)

  SvarSlet
 6. Lene: ja vi ventede lidt, men i morgen bliver køretur...glæder mig..;-0

  Jens: Ok skal vi nok...;->

  Mama: thank you...

  Pia: Ja der er hyggeligt på Bakken og uhmmm jeg elsker også stegt flæsk...;-D

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...