fredag den 15. april 2011

ABC # X

Så er vi nået til X i ABC-legen og jeg har valgt at sætte et X over en flyvemaskine, for er der noget jeg ikke  bryder mig om så er det at flyve…Så mine rejsemål bliver aldrig til eksotiske steder, det bliver højst til hvor man kan nå hen med 2 eller 4 hjul, toget og måske en færge..…Så i stedet for nyder jeg billeder og fortællinger fra andres rejser…IMG_3772

12 kommentarer:

 1. Jeg elsker generelt at rejse og du er heldig at du kan sådan set komme til det meste af Europa på 4 hjul i en forholdmæssig tid.

  SvarSlet
 2. Jeg kan godt lide at flyve, men har det skidt med at man bruger så meget brændstof og at det får lov at ligge i de højere lag i atmosfæren.

  Men angående eXotiske rejsemål synes jeg at der er rigeligt i nærheden: Nordpå: Dovre og især Hardangervidda, men også Stockholm, Bengtsfors, Øland, Håvik, Simrishamn, Danmark (ha-stort set over det hele, set med verdensøjne er Danmark _meget_ specielt!!!) Holland, London, Hamburg, Bremen, Køln - Den Haag, jeg kunne blive ved :)

  SvarSlet
 3. Den følelse kan jeg sagtens sætte mig ind i, men har valgt, at den ikke må begrænse mig. Pt. har jeg flyveture med jobbet (næste gang i maj) og så har vi en forestående USA rejse, hvor vi skal op og ned 3 gange hver vej :o)

  SvarSlet
 4. Jeg ELSKER at flyve - især at lette og lande med suset i maven - men det har du hørt tusind gange før, og hvad skal du bruge det til?

  Der er masser af muligheder uden X nær os selv, og de skal opleves :)

  Hehe, det har jeg også gjort, og så blev verden bare for lille til gentagelser ;)

  SvarSlet
 5. Fly er bedre end skibe. Med flyet er man sikker på at komme ned, men med skibet er det ikke sikkert man kommer op!
  Tak for din hilsen :-)

  SvarSlet
 6. Det X gjelder for meg og! godt sagt! -Margit-

  SvarSlet
 7. Kreativt X-valg.. man behøver skam ikke flyve for at opleve, nogle gange skal man bare gå nogle få skridt.. Knus til dig og god aften :-)

  SvarSlet
 8. Jag är inte heller så glad i att flyga, men gör det om jag måste. Kreativt X-bidrag.

  SvarSlet
 9. Fin løsning :-)
  Så længe du føler, at du oplever nok uden at flyve, er det vel også godt nok?
  Jeg elsker at flyve, men ville aldrig, ALDRIG turde sætte mig op på en motorcykel, men sådan er vi jo så forskellige :-D

  SvarSlet
 10. Det er ikke alltid en må ta fly for å oppleve en flott ferie :)

  SvarSlet
 11. DEJLIGT med en lidelsesfælle :-) Vi er ikke så mange der holder os ved jorden, selvom en hel del er bange for at flyve. Jeg er utrolig glad for at jeg ikke har et job der indebærer mange rejser!

  SvarSlet
 12. Respekterar ditt X-val och absolut upplever man (jag) mycket i närheten eller litet längre bort....jag gillar dock att flyga trots att jag är enormt höjdrädd anar att det beror på att jag då "tappar" kontakten med marken dvs jag kan inte se hur högt det är....

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...