onsdag den 2. marts 2011

Nedbrud igen...

på serveren på arbejdet, og det er p....hamrende hårdt, for man kan ikke hjælpe kunderne særligt meget, og kunderne har en tendens til at skælde ud på den første de kommer igennem til, og det er som regel i omstillingen hvor jeg sidder....Så lige nu er jeg godt træt i hovedet...;-(.....Men så kan jeg glæde mig til at jeg har booket tid i eftermiddag til at kigge beundrende på mit dejlige barnebarn, og denne gang har jeg kameraet med i tasken...Så der kommer nok et par billeder af hende i morgen, hvis Svesken ikke ligger og sover når jeg kommer forbi...

7 kommentarer:

 1. hvor er vi dog afhaengig af det "stas" baade paa jobbet og privat, men de behoever jo ikke lade det gaa ud over dig.
  Ha en fortsat god dag med barnebarnet.

  SvarSlet
 2. God fornøjelse med kameraet - og selvfølgelig Naja! Ja det er altid i omstillingen der jo ofte er indgangsvinklen til et firma at folk brokker sig. Jeg håber i har fået det løst. det er hårdt at høre på brok hele tiden for noget man ikke er skyld i (har prøvet det!!) god dag :)

  SvarSlet
 3. Det er hårdt at skulle være den, der lægger øre til frustrationerne. Godt med lidt mormortid bagefter. God eftermiddag og aften til dig :-)

  SvarSlet
 4. Ja det er ski hårdt at beklage og beklage.. uden at have indflydelse på at få skidtet til at virke igen.. :-) Men jeg er 100% sikker på, at jeres IT afd. har haft mega travle og hektiske timer..
  Godt du tager kamera med, og hvis hun sover, må du jo vække hende.. du ved sådan lidt diskret så Josefine ikke opdager det... ;-))

  SvarSlet
 5. Heisann,
  jeg har både familie (fra -1945) og kolleger i Danmark (fra 1971).
  Og jeg må si jeg føler med deg.

  En av grunnen til jeg skriver dette, er at min erfaring er at dansker dessverre "slenger mer dritt og negativiteter" om sine kolleger, enn man ellers gjør i de nordiske land.
  Noe også studier har dokumentert.
  Men la deg slett ikke knekke, de som mobber deg gjør det fordi de selv har noen meget svake sider.
  Så hva gjør man da for å unngå "krig" på arbeidsplassen?
  Det kan vi skrive om via e-post...

  SvarSlet
 6. Jeg håber, du havde en dejlig aften og at lille Naja var vågen og lod sig fotografere af mormor :-)
  Klem og ha' en god torsdag, Annemarie!

  SvarSlet
 7. Hej alle tak for venlige og søde kommentarer, og systemet kom op at køre efter kl. 12.00 men jeg var godt nok træt i hovedet..

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...