lørdag den 26. marts 2011

Det eneste nye i laaaaang tid…

men jeg havde brug for en taske til daglig brug og til mit kamera…Så jeg har investeret i en lækker fototaske fra National Geographic…Der er indsats i til kameraet så det ligger beskyttet og der er ekstra “låg” på, så kameraet og tilbehøret ikke bliver vådt når det regner….Indsatsen kan tages ud så kan man bruge den som almindelig skuldertaske…Jeg er meget glad for den og den er selvfølgelig allerede taget i brug…Jeg ville nemlig gerne have en fototaske der IKKE ligner en fototaske til daglig brug..og jo jeg vil stadig gerne finde en fotorygsæk jeg kan bruge når vi kører på motorcyklerne…Jeg havde set en af de svenske bloggedamer  havde købt en, så sådan en måtte jeg så eje…Min fotohandler har haft nogle stykker, men havde desværre ikke flere tilbage, men så er det er jo godt at der findes internettet…IMG_3379

10 kommentarer:

 1. Gratulerer med superfin fotoveske!!! Enig i å ha fotoveske som ikke ser ut som en!! Jeg har tenkt tanken selv:)
  Ha en fin lørdag, klem fra meg:)

  SvarSlet
 2. Vi er på udkig efter en taske til vores kamera.Måske kunne vi bruge en som din... Jeg må ud at kigge i butikkerne. god lørdag.

  SvarSlet
 3. Den er da for lækker! - OG praktisk!
  Jeg har ikke en egentlig fototaske, men min vanlige taske ligner nu alligevel meget din. Jeg fik min af en gymnasieveninde for 1-2 år siden ved vores gensyn :)

  SvarSlet
 4. Guri: Tak skal du have og den er fin...God lørdag til dig..Klem...;-0

  Anette: Det er bare ud og kigge eller surfe lidt på nettet...God lørdag til dig..;-0

  BS: Ja den er lækker og praktisk...;-0

  SvarSlet
 5. Personligt ville jeg gerne eje en lille rygsæk, der placeres på mit brystparti, og hvor jeg kan have mine kameraer m.v.
  Således kan jeg komme rundt fotomæssigt...
  Men dit er sørme helt OK :-D

  SvarSlet
 6. Jepsen - helt fin, min er både tung og stor og ikke særlig handy heller.
  Tillykke :)

  SvarSlet
 7. Anjoe: Tak skal du have...og fotorygsæk er også et must hos mig...;-D

  Kim: nej de kan hurtigt blive for store og tunge at slæbe rundt på...;-D

  SvarSlet
 8. Den ser rigtig dejlig ud. Og så er det da ret smart, at du kan tage indsatserne ud og bruge den som almindelig, hvis behovet opstår.
  Når jeg får sparet sammen til et makroobjektiv, er jeg nok nødt til også at få en større taske, hvor det hele kan være, så jeg skal også på udkig.

  SvarSlet
 9. Den er SÅ fed.. du har skabt et MOHA-behov hos mig også.. Den ligner slet ikke en fototaske, og passer lige ned i cykelkurven.. Knus :-)

  SvarSlet
 10. mette: ja man kan hurtigt få brug for noget mere plads..;-D

  Inge: ja den er fed, og sorry du "skal" bruge på en taske..hehe...Knus :-)

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...