lørdag den 12. februar 2011

Ro på…

langt om længe…Den lille Naja har jo været i lysterapi og kom hjem i onsdags, skulle have mad hver 3. time og så til kontrol igen fredag…Der havde hun tabt sig igen, Josefine har haft en værre kamp med at få malket ud og givet hende nok mad….Så skulle hun til kontrol igen i dag og hvis hun så ikke havde taget på skulle de unge mennesker give hende mælkeerstatning…Det besluttede Josefine og Kennethså  i går at det skulle hun bare have, for Josefine kunne overhovedet ikke malke den mælkemængde ud som det lille pus skulle have at spise…Så det har været nogle anstrengende dage for dem alle tre, de voksne fordi hun skulle have mad så tit og den lille fordi hun skulle kæmpe så hårdt og så længe for at få noget mad….I dag vejede den lille sveske 3276 gram,  hun havde taget 126 gram på siden i går…Så nu er hun snart oppe på sin fødselsvægt igen, de taber som regel altid lidt i vægt efter fødslen, men det havde hun fået taget på, men tabte sig  igen fordi hun ikke fik nok mad….Nu er det mælkeerstatning og det er da sørme godt at det findes,  nu kan de unge forældre forhåbentlig langt om længe få lov til at nyde deres lille pige uden at skulle rende ind på hospitalet næsten hverdag…Og jeg fik lov at tage med på hospitalet, da farmand var optaget andet sted i dag,  jeg fik set hendes dejlige blå øjne,  fik lov at skifte, vaske hende og give flaske…Sådan en lille størrelse er jo næsten bare til at spise og så er det oven i købet mit barnebarn…Jeg er da bare en lykkelig kvinde…;-DIMG_2443IMG_2447

13 kommentarer:

 1. Hvor er det synd for forældrene at de skal stresse sådan, men heldigvis er det overstået. For ja, det er godt der findes mælkeerstatning, godt nok er det fint at kunne amme, men ikke for enhver pris :)
  Dejlige billeder, Annemarie. Det er lige som det skal være :-)

  SvarSlet
 2. Vilka varma vackra och kärleksfulla bilder. En stolt mormor ser jag :-) Tack för din kommentar. Önskar dig en trevlig helg.

  SvarSlet
 3. Til lykke med barnebarnet! :D

  SvarSlet
 4. Hvor er det dejligt at der er kommet lidt ro på.. og sikke nogle skønne og varme billeder af dig og den lille guldklump. Den lille familie har sørme haft nogle hårde dage. Godt de er så tæt på hospitalet og på dig.. ;-)
  Varme knus fra sønderjylland :-)

  SvarSlet
 5. Helt enig med Margrethe... det er fint nok at kunne amme, men når det nu er sådan med det lille pus, så er det altså dejligt, at der findes gode alternativer.
  Godt, hvis alle kan finde en rytme, der ikke stresser for meget.
  Man kan næsten fornemme på billederne, hvor glad mormor er for lille Naja ;-) Hun er da også bare nuser.

  SvarSlet
 6. Hvor er hun bare sød. Jeg håber, at jeg får børnebørn også en dag.
  De unge mennesker skal bare affinde sig med erstatningen - det fik min Lillepige også efter 14 dages kamp. Ikke alle er fødte "malkemaskiner" ;).... og deres unger bliver mindst ligeså gode alligevel.

  SvarSlet
 7. Så liten fin och snäll liten ven. Ha en fin dag nu !

  SvarSlet
 8. Godt at der findes alternativer og mon ikke Naja kan få lidt fra mor og lidt fra flasken? Det vigtigste er at hele den lille familie trives, og hvor er Naja dog vakker.

  SvarSlet
 9. Åh den lille trold, godt at kommer lidt ro vedrørende spisning. Dejlige nære billeder af dig og Naja. Stressfuld tid når tingene ikke går så glat.

  SvarSlet
 10. Hej alle sammen, tusinde tak for søde og venlige kommentarer, det skal nok gå nu hvor hun får flaske...Begge mine børn fik flaske da jeg heller ikke kunne producere mælk nok...Knus og god søndag..;-D

  SvarSlet
 11. Aw, vilka söta bilder:)
  Ha en mysig söndag!

  Kramar Maria

  SvarSlet
 12. Dejlige billeder, Annemarie - og hvor er det dog godt, at vi har modermælkserstatninger! Klem og god søndag til dig.

  SvarSlet
 13. Hvor ser hun yndig ud - og hvor ser du forelsket ud :) Det kan jeg nu godt forstå. Jeg håber, at det hele kører stille og roligt nu.

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...