tirsdag den 11. januar 2011

Trylledejsfigurer...

Tilbage i 2004 lavede jeg trylledejsfigurer,  en hel masse forskellige og her er nogle af dem jeg fik taget billeder af...Jeg har ikke flere af dem tilbage og som sagt tidligere så kniber det med tiden til at lave dem...Men det var sjovt dengang jeg havde tid...Når man vendte parret med håndklæderne og Adam og Eva om, så havde de hvad man fra naturen er udstyret med..hihi...det var pillearbejde..

16 kommentarer:

 1. Hvor er de fine Annemarie.. du er ski da rigitg god til at lave disse figurer.. Hvorfor har du dem ikke mere.. Kan de ikke holde.. Det kan du roligt tage op igen.. :-)
  Knus og god dag til dig.

  SvarSlet
 2. Inge: Tak tak, jeg har givet de fleste væk, og jo de kan sagtens holde i mange år, hvis de hænger tørt og væk fra mus!!!...de spiser dem...Jeg tager det op igen når jeg har råd til at gå på deltid eller pension...;-D..Knus og selv en god dag...;-0

  SvarSlet
 3. Hvor er de flotte og skønne.
  Det er jo synd og skam at du ikke kan finde tid til at lave dem mere, meeen jeg kan godt sætte mig ind i at det tager lang tid at fremstille dem med alle de detaljer.

  SvarSlet
 4. Hvor er du dygtig! De er meget kære, men sikke et pillearbejde. Jeg kan huske, at jeg engang for mange år siden købte sådan nogle søde figurer i et hus oppe i Asserbo. Det var vist et keramikværksted dengang, hvor de også solgte gaveartikler - i dag er der restaurant. De figurer var charmerende og søde, ligesom dine, så du kunne da også sælge dine?? Altid rart at have projekter til senere... ;-)

  SvarSlet
 5. Kisser: Tak skal du have...ja det tager lang..;-D

  Mia: Mange tak...ja et pillearbejde, men så har jeg da lidt at falde tilbage på..;-D

  SvarSlet
 6. Hahaha - har lige læst indlægget om din nyindkøbte pc'er :-) Det var bare for sjovt, men hvor er det typisk, at skidtet fungerer, når man står foran en ekspert :)

  Dejligt at læse, at vovsen har det bedre, og at han har fået hjælpemidler, så han kan komme op i sofaen :)

  Jeg har kigget tilbage og nydt dine meget smukke vinterbilleder fra Frilandsmuseet. Jeg troede ikke, der var åbent før til marts, men du har måske tage billederne, imens der var juleåbent?

  Sikke skønne trylledejsfigurer, du har produceret. Det kunne være interessant at se, hvordan de er udstyret på bagsiden :-)
  En dag vil jeg vise mine (ikke hjemmelavede), som viser alt frem.

  Tak for din smukke hilsen, da vi mistede vores Rufus. Det var en kæmpesorg. Jeg savner ham forfærdelig meget.

  Mange hilsener og godt nytår til dig, Annemarie. Klem.

  SvarSlet
 7. De er meget meget søde og sjove de figurer og det har da været et enormt arbejde at lave dem :-))

  SvarSlet
 8. Skønne figurer - har selv haft rigtig meget glæde af, at lave figurer i trylledej - det var snart fast indslag i vore hjem en årrække :)

  SvarSlet
 9. Jeg siger det samme som Mia - du er meget dygtig, og det må have taget lang tid at lave figurerne. Holder de nærmest evigt i trylledej?
  Du kan helt sikkert slå dig ned som trylledejsskulptør, hvis du skulle blive arbejdsløs :-)

  SvarSlet
 10. Annemarie du är en professionell trolldegsskulptör du. Du må göre Rejekuttern i trolldeg också.LER ! Jag har funnit ett ställe i Danmark som salger Amatörradioudstyr mellan 3-6 tusen skr billigare än Sverige. Jag tror jag köper från han. Ha en god aften nå Lilly hiser te deg o klemmer deg !

  SvarSlet
 11. Lone: Ja, det er så typisk med teknik..Det var til juleåbent at jeg var på Frilandsmuseet, heldigt at der var sne. Jeg kan godt forstå at I savner ham, det er jo en ven man mister..Glæder mig til at se dine figurer..;-D...Knus...

  Annette: tak tak ja det tager lang tid..;-D

  Runa: tak skal du have, min datter lavede også nogle stykker..bl.a. nogle små mus som kommer frem hver jul...

  Ellen: Tak skal du også have..Nej de holder desværre ikke evigt, men dog en årrække hvis de hænger tørt...Jeg tror dog ikke jeg kunne leve at det, desværre..:->

  SvarSlet
 12. Janne: hihi, du var lige smuttet ind imellem...Tusinde tak ja det kunne være jeg skulle prøve engang at lave Rejekutteren..hihi..Det er sjovt at det er billige i Danmark end i Sverige, det plejer at være omvendt...Hils Lilly igen og klem til jer to..og tak for altid søde kommentarer..;-D

  SvarSlet
 13. Noj hvor er de flotte og fine! Sådan et par gad jeg godt have haft på min bryllupskage :)

  SvarSlet
 14. Koh-I-Noor: hihi, de havde nok været lidt tunge at sætte på en kage...men tak skal du have..

  SvarSlet
 15. Som jeg også sagde sidst, så er de vildt flotte! Jeg ville gerne være køber til nogen hvis bare du havde tid ;) Men det er jo lige dét det kan knibe med i hverdagen ;)

  SvarSlet
 16. Anette: mange tak, ja bare jeg havde tid til alt det jeg gerne ville nå: flere billeder, trylledej, hjemmebagt brød, læse en masse bøger og trave en masse ture...Øv men det kommer nok..

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...