lørdag den 8. januar 2011

Et hysterisk tilfælde

over min nye pc'er en HP Pavilion dv7 indkøbt for 3 uger siden...Den startede med at spørge om jeg ville starte med fejlfinding og når pc'er spørger om sådan noget går jeg fuldstændig i sort:

DER SKAL IKKE VÆRE NOGEN FEJL I EN NY COMPUTER!!!!!!

....og så jeg kan godt sige en hel masse grimme ord....Jeg prøvede at starte op flere gange, der skete ikke en skid, og så klappede jeg låget i på den og tog min lille Mac, som startede uden problemer...Hmmmm...Nåeh, men tidligt over i Netto og handle lidt ind, i Ikea med  min smukke datter, hjem igen, hente PC'er og kvittering, ned til butikken og så står man der og forklarer at skidtet ikke vil virke, men siger at der er fejl når man åbner den og hvad sker der så??? :

SÅ STARTER DEN UDEN NOGET SOM HELST VRØVL, BÅDE MED INTERNET OG UDEN INTERNET!!!!...

Hvor dum føler man sig så lige ?????? . Så nu sidder jeg her i sofaen med en kop kaffe og humøret nogenlunde på plads og så håber jeg dælme at den maskine opfører sig ordentligt...Og ja jeg ved godt at det er ikke maskinen men MENNESKET bagved tasterne  der fjumrer rundt, men alliiiiiiigevel..;-D

17 kommentarer:

 1. Det er ret almindeligt med både "Fejl 40" (fejlen sidder 40 cm. fra skærmen ;) og at fejl forsvinder, når man opsøger hjælp.

  Jeg var i nogle år supporter for alle landets superbrugere på en større sag. En dag ringede vores knalddygtige superbruger i Roskilde og sagde, "Hej Koh-I-Noor! Jeg vil bare lige høre hvordan du har det, for hver gang jeg ringer til dig, fordi noget bare slet ikke virker, er det nok at du tager røret. Problemet forsvinder altid i præcis dét øjeblik!"

  Det grinede vi meget af, og hun havde ret, for problemet var væk, da hun forsøgte igen. Jeg nåede aldrig at høre om hendes problem, men vi fik da en hyggelig sludder :)

  Så bare rolig søde Annemarie. Det er helt almindeligt ;)

  God fornøjelse med vidunderet!

  SvarSlet
 2. Kender det også godt, ja alt for godt. Og med sikkerhed handler det i de fleste tilfælde virkelig om fejl 40, men jeg har alligevel mærket en positiv forandring efter at jeg skiftede komplet over til mac. Kunne slet ikke styre alle de der underlige meldinger der kom fra windows...og sådan noget skal bare virke.

  SvarSlet
 3. Tålmodigheden bliver virkelig sat på prøve, når sådan noget sker...
  Håber din nye PC vil opføre sig ordentlig i al fremtid :-)

  SvarSlet
 4. Spændende hvad der har naget den!
  Håber den ter sig ordenligt nu.
  God dag!

  SvarSlet
 5. He he, det BEHØVER nu ikke at være dig selv, der er årsag til fejl (selv om det også KAN være det). ;-)

  Jeg fik en fin lille Vaio bærbar sidste år, og den har altså sine nykker. Især når der har været opdateringer - og det er der ved Gud tit - så vil den pludselig ingenting, når den åbner næste dag.

  Af og til er den så lidt samarbejdsvillig, at jeg er nødt til at gå tilbage og genåbne den på en dato, der lå nogle dage forinden opdateringen. Du milde!

  SvarSlet
 6. Det du skriver om kender jeg alt for godt, når det hænder for mig eller nogle andre der har spørger om hjælp. Jeg har tit været udefor at "mine magiske kræfter" kunne få tingene til at køre når jeg havde gjort det samme som vedkommende havde forsøgt mindst ti gange. Sådan er der ting man ikke forstå.

  SvarSlet
 7. Uhadada.. tog du dig lige en tur op og ned af væggen.. ;-) Den fejl opstår oftest fordi pc'en ikke er lukket ordentlig ned sidste gang, men det betyder som regel ikke noget.. Lige her tror jeg den største forskel på Mac og Windows er.. Windows mener at brugeren skal involveres og giver underlige beskeder, hvor Mac bare gør tingene i baggrunden.

  De fleste gange sker der præcis det som du har oplevet og Koh-I-Noor beskriver.. det hjælper at bede om hjælp.. :-)) Sorry Annemarie.. jeg ved godt det er hamrnede irriterende, og det burde ikke være sådan, men du er nu i en Windows verden på godt og ondt..

  Weekend kram til dig, og gode vibrationer til din pc.. :-D

  SvarSlet
 8. Aii hvor træls og du har ret, der skal bare ikke være fejl ved nye ting og specielt ikke pc'er for så bliver jeg også hysterisk. Håber ikke fejlen melder sig igen. :)

  SvarSlet
 9. hehe:) Ja av og til føler man seg litt dum....og dette var jo typisk da:))
  Men det beste av alt, er at den fungerer:)
  Ha en fin kveld, klem fra meg:)

  SvarSlet
 10. Okay, men nu virker den :)

  Jeg har det på samme måde. Det skal virke, specielt når det er nyt.
  Jeg kører selv på en HP Pavilion dv7 - og den er virkelig god til tung billedbehandling. Jeg har lightroom, CS5 og bridge åben, samtidig med Office 2007. Der er ingen slinger i valsen.

  Så, når du engang får den op at køre med alle programmer, har du noget at glæde dig til :)

  Tillykke med den.

  Mvh. Kim

  SvarSlet
 11. Ja, jeg frygter også altid at få ny pc - og den oplevelse, du har været igennem svarer til, at du ringer til Falck eller anden autohjælp på grund af startproblemer, -og så viser det sig at du er løbet tør for benzin - man føler sig som "dum-kvinde-med-teknik" - DET hader jeg bare - for vi kan sgu da både parallelparkere og du kan ovenikøbet køre på motorcykel ! STÆRKT!
  /Nina

  SvarSlet
 12. Hej allesammen, tak for de søde kommentarer og den opfører sig pænt nu...Det er nok også bare et spørgsmål om tilvænning selvom jeg har windows på arbejdet så er det jo nogle andre programmer jeg arbejder med der, end med blogger og billedprogrammer...Knus til jer alle og en god lørdag aften..

  SvarSlet
 13. Åh, det kender jeg godt. Det er så pinagtigt. Jeg tror ind imellem at 'tingene' har indgået en pagt om at fastholde kvinder som tekniske dummernikker ;-D

  SvarSlet
 14. Det er en sammensværgelse! Det er en særlig mekanisme, som programmører har indarbejdet i maskinen, så de aldrig bliver overflødige og altid vil fremstå som eksperter ;-)

  SvarSlet
 15. Ditte: ja det var en kende pinligt...og jeg gider helt ærligt ikke sætte mig ind alt det tekniske bag, jeg skal bare have den til at virke..;-D

  Piske: Ja jeg tror også som du og Ditte skriver at det er en sammensværgelse...(lavet af mænd)hihi..;-D

  SvarSlet
 16. Se positivt på oplevelsen - du fik luget ud i nogle affaldsstoffer/eder og forbandelser, og fik tjekket, at din puls hurtigt kan ramme øverste trin ;-)

  Held og lykke med hp'en!

  SvarSlet
 17. Anjoe: Godt at jeg går blodtryksdæmpende medicin, ellers kunne det da hurtigt gå galt...hehe og tak..

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...