onsdag den 22. december 2010

Hjælp...

JEG HAR BRUG FOR EN DER KAN STRIKKE EN TRØJE FOR MIG....

 Jeg har købt garn til en strik-trøje med mønster, en islænder men ikke med høj hals...sådan en Sara Lund trøje (hende fra Forbrydelsen)...men damen der skulle strikke den for mig kan ikke alligevel, så nu er jeg på den...Og selvfølgelig vil jeg gerne betale for at få den strikket...BARE DER ER EN DER KAN HJÆLPE MIG...

11 kommentarer:

 1. ... ville bare fortælle, at jeg er igang med sådan en trøje til min datter, men jeg vil ikke tilbyde at strikke en til dig, jeg er ikke vild med mønsterstrik... ærmerne råber efter mig inde i stuen ;) Held og lykke med jagten.

  SvarSlet
 2. Det er desværre ikke mig, for jeg har ti tommelfingre ;-) Håber du finder en kyndig strikkedame.

  SvarSlet
 3. Jeg får ikke engang strikket på det der ligger og venter, så der kommer heller ingen hjælpede hænder herfra....men håber det lykkes for dig at finde een der kan og vil...knus

  SvarSlet
 4. Jeg håber, at du hurtigst muligt finder en der kan hjælpe dig. Jeg er ikke så god til mønsterstrik, den sidste jeg strikkede var til min datter, da hun var max. 8 år.
  Knus og en rigtig god juleferie til dig.

  SvarSlet
 5. Lykke til...håper du finner noen som kan hjelpe deg:) JEg kan kun strikke skjerf, hehe:)
  Nyt juleferien:)
  Klemmer:)

  SvarSlet
 6. uhhh der er ikke megen hjælp endnu.. håber det dukker op, jeg kan ikke strikke andet end benvarmere og halsvarmere.. så jeg kan ikke tilbyde min hjælp her.. :-) Knus til dig.

  SvarSlet
 7. Jeg kan desværre ikke hjælpe dig. Jeg husker tydeligt den trøje, jeg engang strikkede til min mand, da han var i militæret. Som han sødt sagde: "Man fryser da ikke med den på..." (jeg tror, at den blev sådan cirka tre-fire numre for stor... ;-) )

  SvarSlet
 8. Jeg aner ikke hvordan sådan en trøje ser ud, da jeg ikke har set forbrydelsen, men jeg har lige googlet og fundet en fin en :-)
  Håber virkelig at du finder en der kan/vil hjælpe dig. Jeg tør desværre heller ikke binde an med opgaven, da den måske ikke bliver færdig før til næste vinter.

  SvarSlet
 9. Ja det er jo en pragtfuld trøje - men kan desværre heller ikke tilbyde hjælp - måske du skulle forhøre dig i en strikke butik - det er tit de lige kan henvise til en - pøj pøj medd projektet :)

  SvarSlet
 10. Hehe, Annemarie - heller ikke jeg kan hjælpe dig, var det strømper du ville have, kunne jeg have hjulpet.
  Håber du finder en som er frisk på opgaven. Trøjen er bare flot!

  SvarSlet
 11. Hej Allesammen, tak for kommentarerne, jeg må nok prøve som Runa foreslår at gå i en butik og spørge efter en prof-strikker...jeg har jo både garn og opskrift så mon ikke der findes en....Knus til jer alle...

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...