fredag den 12. november 2010

Så sandt, så sandt...

Jeg fik denne på mail af en af mine kollegaer...Og den vil jeg godt dele med jer, selvom der nok er flere der har set den før:
Når dine børn er ude af kontrol, kan du trøste dig med tanken om, at selv Guds evner ikke rakte til hans egne børn. Efter at have skabt himlen og jorden skabte Gud Adam og Eva, og hans første ord til dem var: ´

"Lad være med det!".

"Lad være med hvad?" spurgte Adam.

"Lad være med at spise den forbudne frugt" svarede Gud.

"Forbuden frugt? Har vi forbuden frugt? Hej Eva, vi har forbuden frugt!!!!"
 
"Det passer ikke!"

 
"Jo, det gør!"

"Lad VÆRE med at spise frugten!" sagde Gud.

"Hvorfor?"

"Fordi jeg er jeres far, og fordi jeg siger det!" svarede Gud, imens han undrede sig over, hvorfor han ikke havde stoppet skabelsen efter at have lavet elefanterne. Kort tid senere så Gud sine børn holde æblepause, og han blev rasende:

 
"Sagde jeg ikke til jer, at I ikke måtte spise frugten?" spurgte han.

 
"Uh huh," svarede Adam.

 
"Hvorfor gjorde I det så?" spurgte Gud.'
 
"Jeg ved det ikke," sagde Eva.

 
"HUN begyndte!" sagde Adam.

 
"Nej, jeg gjorde ikke!"

"Jo, du gjorde!"

"NEJ JEG GJORDE IKKE!"

Gud havde fået nok, og hans straf var, at Adam og Eva skulle have deres egne børn. Sådan blev mønsteret, og det er aldrig siden blevet ændret.


Men der er trøst af finde i denne historie!


Hvis du vedholdende og kærligt har forsøgt at indgyde dine børn visdom, og de ikke har taget ved lære af det, skal du ikke være for hård ved dig selv.


Hvis Gud havde problemer med at opdrage sine børn, hvad får dig så til at tro, at det skulle være let for dig?
Lidt at tænke over:


1. Du bruger de første 2 år af børnenes liv til at lære dem at gå og tale. Derefter bruger du de næste 16 år på at bede dem om at sætte sig ned og holde mund!
2. Børnebørn er Guds belønning for ikke at slå dine egne børn ihjel.


3. Mødre til teenagere ved nu, hvorfor nogle dyr æder deres unger.


4. Børn citerer dig sjældent forkert, når de gentager, hvad du har sagt. Faktisk gentager de som regel fuldstændig ordret, hvad du ikke skulle have sagt..
5. Hovedårsagen til, at man holder børnefødselsdage, er at minde dig om, at der findes børn, som er mere rædselsfulde end dine egne.
6. Vi børnesikrer vore hjem - men de kommer ind alligevel.Dagens råd: Vær sød ved dine børn - de skal vælge dit plejehjem en dag!!
Og sidst... Hvis du har store spændinger i kroppen og får hovedpine, så gør, hvad der står på glasset med hovedpinepiller: Tag 2 og opbevar dig utilgængeligt for børn.


Skynd dig at sende denne besked videre til 10 personer indenfor 5 minutter. Der sker ikke noget, hvis du ikke gør det, men hvis du gør, får 10 mennesker sig et stille grin!

8 kommentarer:

 1. Hahaha.....hvor fuldstændigt vidunderlig humor, og SÅ genkendelig. Jeg linker lige til dette her inde fra min blog....mange mange flere skal have dette gode grin :-))

  SvarSlet
 2. Hahaha! Ja, det er præcis sådan det er... næsten :D
  Klem til dig!

  SvarSlet
 3. Ja, så'n er det næsten :-) Mosebog-historien har nok foregået på den måde engang i begyndelsen, men forfatterne har jo forbedret den lidt: Det var kundskabens træ, de spiste et æble fra, og bagefter kunne de se, at de var nøgne - hvad skulle der nu være galt ved det, forresten - men OK - man ser pænere ud med smart tøj.

  SvarSlet
 4. Ha ha hvor er den bare god. :D

  Ha' en god dag - med eller uden børn. ;)

  SvarSlet
 5. Skøn historie Annemarie.. Dejligt med et godt grin, tak for det.. :-)

  SvarSlet
 6. Hahaha - det var en morsom og meget moderne fortolkning af en gammel historie. :D

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...