søndag den 14. november 2010

Mit første Blogtræf

Så har jeg været til mit første blogtræf, og det var bare rigtigt meget hyggeligt at møde nogle man "kender" og ikke kender....Så tak til: Jens for at arrangere træffet det var nogle hyggelige steder han havde fundet til os: Café Oscar i Bredgade, Green Sushi, Grønnegade og selvom jeg aldrig bliver sushi-spiser, så var det sjovt at prøve noget andet selvom jeg sprang de rå fisk over. Og til sidst  Centralhjørnet lige bag Københavns Domhus (vistnok) ...Og tak til Annette,Madame,Uffe, Kisser, Leif, Ditte, Donald, Catarina, Mia, Trine Louise, Brit og Susling, som også deltog, jeg er spændt på at høre hvornår jeres aften sluttede...Og tak til Mia for at køre mig hjem, det var dejligt ikke at skulle med toget...


Her er nogle billeder fra Café Oscar hvor vi skulle mødes kl. 16.00...

5 kommentarer:

 1. Det lyder virkelig som en dejlig aften I har haft... :-)

  SvarSlet
 2. Mange tak for i går, Annemarie, det var dejligt at møde dig også i virkeligheden! Det var et forrygende blogtræf, Jens havde udtænkt, med oplevelser, jeg aldrig selv ville have fundet på ;-)
  Klem og god søndag til dig!

  SvarSlet
 3. Mange tak for et herligt blogtræf i går.
  God søndag :-)

  SvarSlet
 4. Skønne billeder...hahaha....Supergodt træf. Jens kan ikke få roser nok for det :-))

  SvarSlet
 5. Tak for en rigtig god aften - det var hyggeligt at møde dig. Vi gik fra Centralhjørnet kvarter i elleve og så skiltes vi på rådhuspladsen - jeg tror vi alle var trætte, selv om humøret stadig var helt i top! Jeg håber at vi ses igen til det næste blogtræf!

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...