tirsdag den 26. oktober 2010

Møller....

Annette Udi Holland har lagt et billede ud af en herlig mølle klædt i lyng, og så tænkte jeg: Jeg har da også et par billeder af nogle møller fra Frilandsmuseet som jeg besøgte  i starten af oktober....Jeg bor jo kun 10 minutter på gå-ben derfra og så koster det gratis at komme ind....åben alle dage UNDTAGEN MANDAG....sådan, så kan I jo også smutte en tur forbi. Jeg var der kun et par timer, men nåede ikke ret langt, der er alt for mange herlige ting at fotografere, så der må jeg jo nok over med kameraet et par gange eller 3 mere..;-0


15 kommentarer:

 1. Smukke billeder - åh, jeg må en tur på Frilandsmuseet meget snart. Tænk at det er gratis at komme ind nu, sikke en god idé.
  Ha' en god dag, Annemarie!

  SvarSlet
 2. Godmorgen til dig og en smuk men kold maorgen.
  Møller Maler maler meget mel, mens Maler Møller maler mange malerier.

  SvarSlet
 3. Er det virkelig gratis at komme ind på frilandsmuseet..?? er det fordi det er vinter eller koster det aldrig noget...??
  Meget flotte mølle billeder.. :-)

  SvarSlet
 4. Madame: ja der er smukt at gå rundt derude...

  Rimkoger: nemlig det er koldt...

  Inge: det er gratis året rundt....og tak

  SvarSlet
 5. Jeg er imponeret....både over at det er gratis (faktisk ikke rigtigt nogen undskyldning for at blive væk, vel) og den smukke mølle du har fotograferet så alternativt :-)

  SvarSlet
 6. Jamen de er jo lige her, møllerne, som jeg lige har skrevet en kommentar til dig omkring. Hvor er de dog smukke.
  Som du måske har bemærket, så er jeg ganske gevaldigt bagud med at se og kommentere på blogs, men jeg har lige nydt alle dine vidunderlige billeder fra det danske efterår. Jeg er fuldstændig betaget af den solopgang over Nordhavn, den er helt eventyrlig.
  Nu gør det jo heller ikke sagen ringere, at det er en fantastisk god fotograf, der er bag kameraet. Dit billede af træet med det lille kar er sjovt, det er utroligt at der ikke er en eller anden der har følt trang til at ødelægge det, siden du var barn, dejligt.
  En rigtig dejlig dag til dig.

  SvarSlet
 7. Fine billeder, jeg nøjes med at kigge ved dig af gode grunde ;-)

  SvarSlet
 8. En mølle er et rigtig godt motiv og det ser smukt ud med vingerne mod himmelen - tak for arbejdet og god fornøjelse med at tage billeder fra Frilandsmuseet :-)

  SvarSlet
 9. Annette's: mange tak for de smukke ord. Det er bare at køre forbi en dag vejret er fint...

  Annette: Tusinde tak for de rosende ord, også sjovt at følge med på dine ture, og husk nu få sovet...;-D

  Lene; kig bare alt det du vil...;-0

  Donald: jeg har et par billeder mere fra Frilandsmuseet, et par stykker fik jeg da kassen...og jo jeg går nok forbi igen en dag...

  SvarSlet
 10. Jeg får virkelig lyst til en tur på Frilandsmuseet, et sted jeg elskede at komme som barn. Nu er det flere år siden jeg var der sidst...Er det ikke ved at være lidt forslidt at skrive 'Dejlige billeder' på din blog?
  Men det er det jo ;-D

  SvarSlet
 11. Ah....dere i DK har nydelige møller...helt utrolig vakre:) i norge er det mye diskusjon om vindmøller som skal gi energi....jeg synes det er vakkert, andre synes det ødelegger naturen. Men det er ikke slike flotte møller som dette det er snakk om da.
  Ha en flott kveld i DK, klem fra meg:)

  SvarSlet
 12. Sikke en fin reklame for en gratis kulturoplevelse :-). Jeg har ikke været på Frilandsmuseet, siden jeg gik i folkeskolen (og det er jo et par dage siden!) - fordi jeg simpelthen ikke har gidet at tage derhen, fordi jeg syntes, der var kedeligt. Men måske skulle jeg tage på tur med kameraet :-).

  SvarSlet
 13. Super! Love the way you presented the photos with the final one directly underneath. Bravo.

  SvarSlet
 14. Jøsses da for nogle flotte mølleskud, og gratis entré året rundt, ja så skulle man være et skarn, hvis ikke masser af besøg gjordes ;-)

  SvarSlet
 15. Ditte: tag endelig en tur derud, de har fået en masse nye "gamle" bygninger, og der sker en hel masse aktiviter...og tak igen....

  Guri: Jeg synes også det er flot med vindmøller men helst ude i vandet...god dag til dig...

  Bente: Der er ikke så kedeligt mere, der er i hvert fald masser at fotografere...

  Michael: thank you so very muck for your comment.

  Anjoe: tak tak, det er da bare at tage en udflugt til foråret eller sommer, der er masser at kigge på....

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...