torsdag den 28. oktober 2010

Hyggeligt...

Det er jo ikke fordi der sker de helt store og spændende ting i øjeblikket, men de sidste par dage har jeg fulgtes med min datter i toget...hun arbejder normalt i en fritidsklub men i denne uge er hun på kursus i Sydhavnen, samme station som jeg tager til for at komme på arbejde...Så det har været rigtigt hyggeligt at følges med hende og forhåbentlig kan vi også følges hjem i dag...I går gik hun med hjem  og svigersønnen kom senere, så selvfølgelig var de med til at spise aftensmad....Maven vokser bare derud af, og hun ser bare så glad og lykkelig ud i øjeblikket...

Og det er bare så dejligt at se sit barn være så glad....
Og som Dan Turrel skrev: Hverdagen....allermest holder jeg af hverdagen....Og lidt banalt; hvis vi ikke havde hverdagen, så ville vi jo heller ikke lægge mærke til de andre dage:

Feriedagen, fødselsdagen, mærkedagen, regnvejrsdagen, solskinsdagen, øv-dagen, hurra-dagen eller som i dag:
Min og Jimmi's 5 års forlovelsesdag....
Og vi skal ud og spise stegt flæsk  i aften, det er stadig en af favorrit-retterne.....uhm...Så en god hverdag eller hvad for en dag det nu måtte være til alle jer derude....


7 kommentarer:

 1. Tillykke Annemarie. Tillykke med din smukke gravide datter og dit kommende barnebarn. Tillykke med din og Jimmy's årsdag. Og tillykke med dine dejlige hverdage.
  Ha en rigtig dejlig dag...knus

  SvarSlet
 2. Tillykke med den glade datter og jeres 5-års dag :) Tænk at så mange har stegt flæsk som livret - det hører ikke til min top-favorit-mad - måske fordi jeg er født og opvokset på landet :)
  Nu jeg tænker over det, så har vi lige haft 29-års dag for vores forlovelse...

  SvarSlet
 3. Også hernede fra kommer der et stort tillykke med jeres 5 års forlovelsesdag samt at alt går godt under graviditeten. Det er så dejligt at se "ungerne" glade og lykkelige, bedre kan det næsten ikke blive.
  Uhmmmmm, stegt flæsk, velbekomme til jer.

  SvarSlet
 4. Hverdagene er de bedste - tillykke med dine skønne hverdage Det er dejligt at læse om din glæde over dit liv her og nu på en dejlig hverdag.. :-)

  SvarSlet
 5. At fejre 5 års forlovelse på en hverdag er ikke så ringe, hmm, endda, og stegt flæsk med persillesovs hyldes jo af mange andre end Jer, f.eks. Ørkenens Sønner og Rimkogeren!
  Tillykke med dagen og hav en rigtig hyggelig aften ;-)

  SvarSlet
 6. Hjertelig tillykke med dig og Jimmi! Og hav nu en skøn aften sammen ;-)

  SvarSlet
 7. Hurraaaaaaa - jeg fandt dine stegte flæsk
  Har hørt, at de skulle servere nogle forrygende flæsk på klubben i københavn ;-)

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...