fredag den 22. oktober 2010

En kold morgen...

i går....Jeg var en tur nede ved søen og få lidt frisk luft, trængte til at strække benene lidt, men for pokker hvor var det koldt, så hurtigt hjem igen...... Var også hos lægen og få målt blodtrykket og det var fint, lige som det skulle være, blodprøver også meget fine, så godt at piller hjælper...Men ingen influenza-vacine, jeg  må ikke være forkølet og det er jeg desværre stadig og nu har jeg også smittet Min Jimmi...Det er synd for ham....Så nu kan vi være forkølede sammen i  weekenden,  det er altid godt at være fælles om noget...;-D


En træbro med is på og billedet er i S/H.

6 kommentarer:

 1. Uhm, smukt billede, men det er noget værre noget, at I begge er forkølede - det er lige som hos os.
  En dejlig fredag til dig!

  SvarSlet
 2. Ja morgenen i går var rigtig kold. Vi kom 10 min for tidligt til bussen og stod og småfrøs og så på frosthvide blade.

  Hvor ser frost flot ud på et S/H billed :)

  Sådan en gang forkølelse smitter øv. Håber du snarrt er ovre den, så du kan nå influenza-vaccinationen, så du kan helt eller delvist for den, når den rammer landet :0)

  SvarSlet
 3. smukt billede. Jeg tror også jeg er på vej til at blive syg, desværre. Men det er vist den tid på året....god weekend!

  SvarSlet
 4. Du har vel bare den helt almindelig forkølelse som kvinder og børn får.. jeg går ud fra at din Jimmi har den meget alvorlige variant, som kun rammer mænd.. ;-)
  Hav en god weekend Annemarie..

  SvarSlet
 5. Madame: Håber du/I har det bedre nu....og en dejlig fredag til dig...

  Kari: ja det var ski' koldt igår....

  Lone: tak og god bedring til dig...

  Inge: Ja jeg har den helt almindelige forkølelese, og Jimmi har den der dødsens alvorlige forkølelse, hvor han kun lige kan klare at putte lidt i munden og så gå og sukke og jamre hele dagen....Hvor er jeg glad for at jeg ikke får den variant..hihi....;-D

  SvarSlet
 6. Jamen, så må I da have en god, forkølet weekend sammen :-). Og ... god bedring!

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...