fredag den 10. september 2010

HJÆLP

Nu har jeg jo bemærket at der er flere rundt omkring i blogland der sådan et lille copyright mærke (en ring med et C i midten!!!) på deres fotos, og sådan en vil JEG OGSÅ HAVE....jeg har ikke photoshop eller andre programmer, jeg har picasa og min pc er en macbook....

Er der nogen der kan hjælpe mig ???

Please, be' om, hilfe, hjælp, help me og så videre....;-D

6 kommentarer:

 1. Selvfølgelig.....Du copipaster den fra word...Der finder du øverst til højre sammen med symboler og sådan....Hvis du bruger writer (?) kan du så sætte den ind der og gemme de opsætning.
  Øhhhh, er det til at forstå??

  SvarSlet
 2. Du dobbelt-klikker på det billede du vil sætte tegnet ind på i biblioteket i Picasa så det åbner i redigeringssiden. Derefter vælger du den knap der hedder ABC og klikker en enkelt kag på billedet og så begynder du at skrive. Genvejstasten for tegnet er Alt+0169. Håber det var til lidt hjælp. :)

  SvarSlet
 3. Det er præcis som både Annette og Catarina skriver, find symbolet i dit tekstbehandlingsprogram, kopier det og sæt det ind i vandmærket på dine billeder.
  Hvis du bruger Writeren gemmer du det som standard og så suser din tekst ind hver gang du trækker et billede over..
  Alternativ... send mig en mail på is@dsr.dk, så kan vi udveksle telefonnumre og jeg kan guide dig igennem.. :-)) DET er en af mine spidskompetencer.. ;-))

  SvarSlet
 4. Bra du fikk svar....for dette visste ikke jeg:))
  Nyt kvelden, knus:)

  SvarSlet
 5. Hej tøser, tak for svarene, prøver mig frem i morgen, har snakket med Inge, så nu må vi se om det lykkedes....og mange tak for hjælpen allesammen...god fredag aften til jer

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...