lørdag den 14. august 2010

Lidt Nyhavn....

Nu går jeg Inge lidt i "bedene" eller bådene skulle jeg måske sige....

I onsdags var jeg en tur i København for mig selv og jeg startede i Nyhavn med at tage lidt billeder af de smukke huse og skibene....Synes at der er så kønt med de forskellige farvede gamle bygninger og så med skibene foran.....Helt nede i bunden af Nyhavn så jeg ned ad en sidegade de flotte skibe som lå der for anker....Jeg tog dog kun et par billeder, vi dvs. Min Jimmi og jeg ville have været en tur inde og kigge på dem, men det blev desværre ikke til noget....
Så godt at Inge har fanget nogle gode billeder af 500 års jubilæumet....








4 kommentarer:

  1. Nyhavn er helt sin egen.
    Jeg er også vild med at komme der ned og så gennem sidegaderne i det område mod Amalienborg.
    Vi var i Nyhavn sidste år i november og endte på på skibet Donna Wood. Det er et rigtig hyggeligt skib med en rigtig sød ejer. Skibet ligger for anker og det er muligt at købe en øl som kan nydes ombord. Han servere også mad.

    SvarSlet
  2. Okay det kan være at det skal være et efterårs-udflugtsmål.....der kan man jo heldigvis taget toget til.......

    SvarSlet
  3. Uhmmmm skønne Nyhavn, jeg elsker farverne på husene og livet og stort set alt omkring det område.. Vi "boede" tidligere i Vimmelskaftet på Strøget, og jeg savner det ikke et sekund. Har nu haft min faste gang omkring Nyhavn de sidste 6 år, og jeg er stadig ikke træt af det.. :-) Skønt at se dine billeder derfra.

    SvarSlet
  4. Mange tak, der er hyggeligt derinde i Nyhavn

    SvarSlet

Skriv du bare din mening...