Og sådan en kalvemedister den smager godt med kartofler og opbagt sovs til… Et par gange eller tre om året skal der være plads til sådan en lækker tyk sovs der hænger fast på kartoflen..Mums
Det er heller ikke tit vi får det, men jeg har købt igennem mit arbejde og det er en supergod slagter de bruger og en kalvemedister er ikke så fed i det som en svinemedister kan være..;-D
En tyk opbagt sovs er ikke så ringe, og det er medister heller ikke. Man er vel madglad :-)
SvarSletNej det er ikke så ringe...;-D
SletJeg melder mig i klubben
SvarSletVelkommen..;-D
SletVi får det også indimellem - dog ikke særlig tit men det skal være en god kvalitet før jeg gider det.
SvarSletDet er heller ikke tit vi får det, men jeg har købt igennem mit arbejde og det er en supergod slagter de bruger og en kalvemedister er ikke så fed i det som en svinemedister kan være..;-D
SletVi må heller ikke så tit, men det smager skønt!
SvarSlet:-) Dorthe
Det gør det nemlig...;-D
SletNam:) Ikke slankekost men deilig:)
SvarSletklem til deg:)
hehe nej ikke slankekost men det smager godt..;-D
SletUhm, det holder jeg jeg meget af, men Monsieur nægter desværre at spise medister. Klem og god søndag til dig!
SvarSletdet er synd for dig, det smager nemlig godt med kalvemedister..;-D
SletVi får aldrig medister her i huset.. :-) men det ser nu ikke så ringe ud. Knus og god søndag
SvarSletNøøj hvor blev jeg lige sulten :-)
SvarSlet