lørdag den 3. marts 2012

En pølse skal serveres med følelse..

Og sådan en kalvemedister den smager godt med kartofler og opbagt sovs til… Et par gange eller tre om året skal der være plads til sådan en lækker tyk sovs der hænger fast på kartoflen..MumsIMG_3487

14 kommentarer:

  1. En tyk opbagt sovs er ikke så ringe, og det er medister heller ikke. Man er vel madglad :-)

    SvarSlet
  2. Vi får det også indimellem - dog ikke særlig tit men det skal være en god kvalitet før jeg gider det.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er heller ikke tit vi får det, men jeg har købt igennem mit arbejde og det er en supergod slagter de bruger og en kalvemedister er ikke så fed i det som en svinemedister kan være..;-D

      Slet
  3. Vi må heller ikke så tit, men det smager skønt!

    :-) Dorthe

    SvarSlet
  4. Nam:) Ikke slankekost men deilig:)
    klem til deg:)

    SvarSlet
    Svar
    1. hehe nej ikke slankekost men det smager godt..;-D

      Slet
  5. Uhm, det holder jeg jeg meget af, men Monsieur nægter desværre at spise medister. Klem og god søndag til dig!

    SvarSlet
    Svar
    1. det er synd for dig, det smager nemlig godt med kalvemedister..;-D

      Slet
  6. Vi får aldrig medister her i huset.. :-) men det ser nu ikke så ringe ud. Knus og god søndag

    SvarSlet
  7. Nøøj hvor blev jeg lige sulten :-)

    SvarSlet

Skriv du bare din mening...